>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kategorija: SUPERLIGA

Potpisan novi Ugovor – sezona u Wiener Stadtische Super ligi startuje utakmicama Super Kupa – nagrade za Tijanu Bošković, Zorana Terzića i Spartak iz Ljiga

WIENER STADTISCHE OSIGURANJE – OSS - UOKPL

 

U prostorijama „Vig plaze“ danas je potpisan novi, deseti Ugovor o saradnji između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga, pa će se elitno odbojkaško takmičenje u Srbiji deseti put zvati Wiener Stadtische Super liga za odbojkašice i odbojkaše. Ugovor su potpisali Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS, i Goran Ćato, predsednik UOKPL.

Kategorija: SUPERLIGA

Završna svečanost „Sportskog časa – Ispravi se !“ u osnovnoj školi „Stari grad“ u Beogradu – tokom 4 sezone 6000 osnovaca prisustvovalo časovima

„SPORTSKI ČAS – ISPRAVI SE !“

 

U sali osnovne škole „Stari grad“ u Beogradu, danas je održan završni, peti ovogodišnji, odnosno ukupno 34. „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

Kategorija: SUPERLIGA

Pirot danas bio domaćin 33. „Sportskog časa – Ispravi se !“

„SPORTSKI ČAS – ISPRAVI SE !“

 

U sali Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Pirotu, danas je održan četvrti ovogodišnji, odnosno ukupno 33. „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

Kategorija: SUPERLIGA

Jovana Kocić i Aleksandar Gmitrović najbolji mladi igrači sezone, najbolji igrači Wiener Lige Marta Drpa i Filip Stoilović – Maja Savić i Lazar Koprivica najbolji u aprilu – specijalno priznanje za Vojvodinu NS Seme

WIENER STADTISCHE – OSS – UOKPL

 

U poslovnoj zgradi VIG Plaza, sedištu Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Beogradu, danas je održana završna ceremonija povodom završetka Wiener Stadtische Super lige 2014./2015. Jovana Kocić, bloker Vizure, i Aleksandar Gmitrović, korektor Crvene zvezde, proglašeni su za najbolje mlade igrače u sezoni 2014./2015. Drugi put u istoriji dodeljena su priznanja za najbolju igračicu i najboljeg igrača (MVP) Lige. Laureati su Marta Drpa, korektor NIS Spartaka iz Subotice i Filip Stoilović, primač Crvene zvezde. Maja Savić, bloker Vizure, i Lazar Koprivica, primač Crvene zvezde, proglašeni su za najbolju odbojkašicu i odbojkaša u aprilu u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga. Branko Krstonošić, generalni direktor Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predao je “specijalnu plaketu” Nikoli Salatiću, direktoru Vojvodine NS Seme, povodom osvajanja Kupa Izazivača 2015.

Kategorija: SUPERLIGA

Crvena zvezda osvojila 11. titulu prvaka

SENIORI – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA 2014./2015. – PLEJ – OF – FINALE

 

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su 11. titulu prvaka Srbije, pošto su u finalu plej – ofa Wiener Stadtische Super lige, sa 3:1 u pobedama, savladali Partizan. Crvena zvezda je danas, u četvrtoj utakmici, u dvorani USC “Voždovac” na Banjici, savladala Partizan sa 3:1, po setovima 25:14, 22:25, 25:17 i 27:25, posle 109 minuta igre.

Kategorija: SUPERLIGA

Partizan smanjio prednost Crvene zvezda na 2:1

SENIORI – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA 2014./2015. – PLEJ – OF – FINALE

 

Odbojkaši Partizana smanjili su prednost Crvene zvezde u pobedama na 2:1, pošto su večeras u trećoj utakmici finala plej – ofa Wiener Stadtische Super lige, u dvorani USC “Voždovac” na Banjici, pobedili Crvenu zvezdu sa 3:1, po setovima 14:25, 25:22, 25:20 i 25:23, posle 103 minuta igre.