Kategorija: OSS

Tijana Bošković i Dražen Luburić najbolji u 2017. – Banka Poštanska štedionica novi generalni sponzor OSS od 2018.

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE – NOVOGODIŠNJI KOKTEL 2017.

 

U beogradskom hotelu Kraun Plaza danas je održan tradicionalni Novogodišnji koktel Odbojkaškog saveza Srbije, na kojem su podeljenje nagrade najboljim pojedincima, kao i  zahvalnice sponzorima. U prisustvu velikog broja gostiju, odbojkašica i odbojkaša i predstavnika medijskih kuća, goste je na otvarnju Koktela pozdravio Zoran Gajić, predsednik OSS.

Kategorija: OSS

Ženska seniorska reprezentacija osmi put najbolja selekcija u izboru OKS – Tijana Bošković najbolji mladi sportista Srbije u 2017.

OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE

 

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, prvak Evrope i osvajač bronzane medalje u Gran Priju, proglašena je u izboru Olimpijskog komiteta Srbije za najbolju selekciju u Srbiji u 2017, dok je Tijana Bošković, najbolja odbojkašica Evrope i MVP Evropskog prvenstva, proglašena za najboljeg mladog sportistu Srbije u 2017, na svečanosti proglašenja najuspešnijih sportista, održanoj u Domu Narodne Skupštine u Beogradu.

Kategorija: OSS

„Mg Mivela“ zvanična voda Odbojkaškog saveza Srbije u naredne tri godine

OSS – „NOVA SLOGA“

 

Dragana Puzović, direktor kompanije Nova Sloga, i Zoran Gajić, predsednik OSS, potpisali su danas Ugovor o saradnji između Nove Sloge i Odbojkaškog saveza Srbije u naredne tri godine, u konferencijskoj sali Turističke organizacije Srbije u Beogradu.

Kategorija: OSS

Vojvodina NS seme najbolja muška ekipa u Novom Sadu u 2017. - Gajić predao nagradu Stankoviću

SPORTSKI SAVEZ NOVOG SADA

 

Sport­ski sa­vez No­vog Sa­da je 43. put do­de­lio pri­zna­nja naj­bo­ljim spor­ti­si­ti­ma i klu­bo­vi­ma u go­di­ni na iz­ma­ku. Po­de­lje­na su pri­zna­nja naj­bo­lji­ma u devet ka­te­go­ri­ja, a Odbojkaški klub Vojvodina NS seme izabran je za najbolju mušku ekipu u 2017. godini. Zoran Gajić, predsednik OSS, predao je priznanje Čedomiru Stankoviću, kapitenu Vojvodine NS seme.