>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kategorija: Moj prvi smeč

Besplatne škole odbojke za dečake u Sremskoj Mitrovici, Petrovcu na Mlavi, Apatinu, Kruševcu, Prigrevici, Temerinu, Kraljevu, Kragujevcu, Nišu, Kuršumliji, Raški i Smederevu

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije danas je potpisano još 12 ugovora za organizaciju besplatnih škola odbojke u okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“ za dečake uzrasta do 14 godina. Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS i Dejan Bojović, direktor seniorskih reprezentacija Srbije, razgovarali su sa Jelenom Bojović iz Niša, Zoranom Kovačićem iz Sremske Mitrovice, Milošem Stojićevićem iz Petrovca na Mlavi, Milošem Popovićem iz Apatina, Lazarom Jovićem iz Kruševca, Peđom Radakovićevm iz Prigrevice, Miodragom Đurićem iz Temerina, Vladom Petkovićem iz Kraljeva, Goranom Perovićem iz Niša, Slavišom Milosavljevićem iz Kuršumlije, Srećkom Krstojevićem iz Raške i Predragom Boškovićem iz Smedereva, sa kojima su potpisani ugovori.

Kategorija: Moj prvi smeč

U Batočini, Prokuplju, Somboru, Medveđi i Baljevcu na Ibru besplatne škole odbojke za dečake

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije danas su potpisana još četiri ugovora za organizaciju besplatnih škola odbojke u okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“ za dečake uzrasta do 14 godina. Zoran Gajić, predsednik OSS i Dejan Bojović, direktor seniorskih reprezentacija Srbije, razgovarali su sa Sašom Stanojevićem iz Prokuplja, Radovanom Cvetkovićem iz Lebana, koji će voditi školu odbojke u Medveđi, Milošem Aleksićem iz Sombora i Draženom Čukićem iz Baljevca na Ibru, sa kojima su potpisani ugovori.

Kategorija: Moj prvi smeč

Besplatne škole odbojke u Velikom Gradištu, Turiji, Gornjem Milanovcu i Smederevskoj Palanci

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije danas su potpisana četiri ugovora za organizaciju besplatnih škola odbojke u okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“ za dečake uzrasta do 14 godina. Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, i Dejan Bojović, direktor seniorskih reprezentacija Srbije, dočekali su Dejana Milanovića iz Velikog Gradišta, Dragana Jojkića iz Turije, Miloša Ignjatovića iz Gornjeg Milanovca i Sašu Bojovića iz Smederevske Palanke, sa kojima su potpisani ugovori.

Kategorija: Moj prvi smeč

Potpisivanje prvih ugovora u petak

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

Odbojkaški savez Srbije je u septembru raspisao Konkurs za organizaciju besplatnih škola odbojke u okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“ za dečake uzrasta do 14 godina. Konkurs sprovodi OSS, uz podršku Regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS. Prvi ugovori će biti potpisani sutra (petak, 30. oktobar) u prostorijama OSS.