Kategorija: Pionirke

34 pionirke testirane u Vranju

PIONIRKE

 

U sali Medicinske škole u Vranju,  u organiizaciji MOS Leskovac za klubove Topličkog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga održan je 15. trening i testiranje kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije. Trening i testiranja su obavili Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a učesnike su pozdravili Miodrag Rajković, predsednik MOS Leskovac i Oliver Tončić, potpredsednik MOS Leskovac.

Kategorija: Pionirke

U subotu u Vranju 15. testiranje pionirki

PIONIRKE

 

Vranje će biti domaćin 15. treninga i testiranja kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije, u subotu, 16. decembra od 11.00 časova u sali Medicinske škole, u organiizaciji MOS Leskovac za klubove Topličkog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga. Trening i testiranja obaviće Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju.

Kategorija: Pionirke

U Sremskoj Mitrovici trenirale 22 pionirke iz 7 klubova

PIONIRKE

 

U sali Gimnazije u Sremskoj Mitrovici, danas je održan 14. trening i testiranje kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije, kojem su prisustvovale 22 pionirke iz 7 klubova. Trening i testiranja su obavili Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, Dragana Sekulović Janković i Nemanja Zekić, drugi treneri pionirki Srbije, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju.

Kategorija: Pionirke

U novembru testirana 341 pionirka iz 90 klubova u 12 gradova

PIONIRKE

 

U sali Ekonomske škole Požarevcu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza braničevsko – podunavskog okruga, održan je trening kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije, uz učešće 28 odbojkašica iz 7 klubova.