>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Potpisan novi Ugovor – sezona u Wiener Stadtische Super ligi startuje utakmicama Super Kupa – nagrade za Tijanu Bošković, Zorana Terzića i Spartak iz Ljiga

WIENER STADTISCHE OSIGURANJE – OSS - UOKPL

 

U prostorijama „Vig plaze“ danas je potpisan novi, deseti Ugovor o saradnji između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga, pa će se elitno odbojkaško takmičenje u Srbiji deseti put zvati Wiener Stadtische Super liga za odbojkašice i odbojkaše. Ugovor su potpisali Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS, i Goran Ćato, predsednik UOKPL.

 

 

 

 

 

Na današnjoj svečanosti najavljen je i III Super Kup Srbije 2015. u konkurenciji odbojkašica između Vizure i TENT iz Obrenovca, koji će se odigrati u četvrtak, 15. oktobra od 18,00 časova u dvorani “Ub” u Ubu, uz direktan prenos na RTS 2, kao i V Super Kup 2015. u konkurenciji odbojkaša između Vojvodine NS Seme iz Novog Sada i Crvene zvezde, koji će se odigrati u utorak, 20. oktobra u dvorani SPC “Vojvodina” od 18,00 časova, uz direktan prenos na RTS 2.

 

 

IZJAVA SVETLANE SMILJANIĆ

 

IZJAVA ZORANA AVRAMOVIĆA

 

IZJAVA LJILJANE RANKOVIĆ

 

 

IZJAVA JELENE STANIMIROVIĆ

 

IZJAVA MAKSIMA BUCULJEVIĆA

 

IZJAVA BORISLAVA PETROVIĆA

 

 

Prisutne goste i predstavnike medija pozdravili su kapiteni i treneri sve četiri ekipe: Ljiljana Ranković i Željko Tanasković iz Vizure, Jelena Stanimirović i Marijana Boričić iz TENT-a, Maksim Buculjević i Dragan Kobiljski iz Crvene zvezde, i Borislav Petrović i Nedžad Osmankač iz Vojvodine NS Seme.

 

 

 

Ljiljana Ranković i Maksim Buculjević, predali su Svetlani Smljanić dresove Vizure i Crvene Zvezde sa potpisima svih igračica, odnosno igrača.

Dodeljena su i tri specijalna priznanja. Kompanija Wiener Stadtische osiguranje nagradila je OK Spartak iz Ljiga za trijumf na BVA Kupu 2015, Tijanu Bošković, reprezentativku Srbije, i Zorana Terzića, prvog trenera seniorki Srbije, za osvojene medalje na Evropskim igrama, Svetskom Kupu i Evropskom prvenstvu.

 

 

 

 

Svetlana Smiljanić predala je nagrade Goranu Milovanoviću, predsedniku Spartaka iz Ljiga, Tijani Bošković i Zoranu Terziću.