Podela odbojkaških lopti

 

22. novembar 2018.

Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Đula Mešter, potpredsednik OSS, Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije, i Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, podelili su u Ubu 25 odbojkaških lopti Mikasa, sa znakom Banke Poštanska štedionica, generalnog sponzora OSS, namenjenih učenicima pet osnovnih škola iz Uba.

Detaljnije >>

 


 

15. mart 2015.

Projekat „Lopte za pobede – Odbojka sutra“ Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, nastavljen je akcijom, koja je danas održana u Hali sportova u Lajkovcu u prisustvu više od 700 osnovaca. Pre početka manifestacije, minutom ćutanja odata je počast nastradalima u vazduhoplovnoj nesreći u Surčinu.

Detaljnije >>

 

11. januar 2015.

U dvorani “Dudova šuma” u Subotici na svečanoj ceremoniji predato je 100 odbojkaških lopti osnovcima iz Subotice. Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavili su akciju društveno – odgovornog ponašanja i Projekat “Odbojka sutra – Lopte za pobede”, uz podršku i saglasnost Ministarstva omladine i sporta Srbije. Ceremoniji su prisustvovali Aleksandar Boričić, predsednik OSS, Jene Maglai, gradonačelnik Subotice, i Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport, omladinu i turizam. Lopte su predali Katarina Lazović i David Mehić, kapiteni ženske i muške kadetske reprezentacije Srbije i Đula Mešter, proslavljeni reprezentativac, osvajač zlatne Olimpijske medalje u Sidneju 2000. i predsednik ŽSD “Spartak” iz Subotice.

Detaljnije >>

 

14. oktobar 2014.

Projekat „Lopte za pobede – Odbojka sutra“ Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, nastavljen je u sportskoj hali „Ub“ u Ubu. Osnovce, njih 700, pozdravili su Aleksandar Boričić, predsednik OSS, i Darko Glišić, predsednik opštine Ub.

Detaljnije >>

 

10. jun 2014.

Projekat „Lopte za pobede – Odbojka sutra“ Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, nastavljen je svečanom podelom lopti u dvorani "Pendik" u Novom Pazaru. Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predvodio je delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije, a dr Meho Mahmutović, gradonačelnik Novog Pazara, delegaciju Grada Novog Pazara.

Detaljnije >>

 

28. maj 2010.

Odbojkaški savez Srbije, u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile“, generalnim sponzorom OSS, nastavio je sa akcijom „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, kojom je planirano da sve osnovne škole u Srbiji dobiju odbojkaške lopte „Mikasa“. Akcija se realizuje uz podršku i saglasnost Ministarstva prosvete Srbije i Ministarstva omladine i sporta Srbije. Centralna svečanost održana je u „Kristalnoj dvorani“ u Zrenjaninu u prisustvu 2200 učenica i učenika. Lopte su podeljene učenicima iz 451 osnovne škole, koje imaju ukupno 119 275 učenika, a svečanosti podele lopti su održane u 22 grada u Srbiji. Odbojkaške lopte „Mikasa“ su danas dobili učenici osnovnih škola u 22 grada u Srbiji: Aleksandrovac, Apatin, Aranđelovac, Bačka Palanka, Bela Crkva, Belegiš, Beograd, Vladimirci, Vladičin Han, Vrbas, Vršac, Zrenjanin, Kikinda, Kovin, Kuršumlija, Pančevo, Paraćin, Plandište, Sombor, Sremska Mitrovica, Čajetina, Šabac.

Akcija „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, nastavljena je i u Beogradu podelom novih „Mikasa“ lopti. Lopte su dobili osnovci iz 46 škola iz opština Stari Grad, Voždovac, Zemun, Barajevo, Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Zvezdara i Vračar, kao i 2026 učenica i učenika iz 12 specijalnih škola. 

Detaljnije >>

 

03. maj 2010.

Svečanom ceremonijom proglašenja pobednika, u beogradskoj dvorani Sport Eko, završen je jubilarni „Trofej Beograda 2010. – 45. Turnir gradskih omladinskih reprezentacija“. Odbojkaški savez Srbije je u nastavku akcije „Odbojka sutra – Lopte za pobede“ učesnicima turnira podelio 530 lopti. Na turniru je učestvovalo 27 ženskih i 16 muških ekipa iz 35 gradova iz Srbije i inostranstva.

Detaljnije >>

 

02. april 2010.

U dvorani SKC Obrenovac u Obrenovcu svečano je otvoren „15. Tradicionalni odbojkaški turnir pionirskih ekipa – Obrenovac 2010“, na kome je učestvovalo 47 ekipa u konkurenciji pionirki i 19 ekipa u konkurenciji pionira. Sve utakmice na šampionatu igrale su se sa loptama „Mikasa“, koje je poklonio Odbojkaški savez Srbije, u okviru akcije „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, u saradnji sa kompanijom „Vip mobile“, generalnim sponzorom OSS i uz podršku i saglasnost Ministarstva prosvete Srbije i Ministarstva omladine i sporta Srbije. Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, predvodio je delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije, u kojoj su bili Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS i Dušan Keser, komesar takmičenja UOKRL, koja je predala učesnicima 792 lopte. Svaki pionir i pionirka iz 66 ekipa dobili su po jednu loptu.

Detaljnije >>

 

19. mart 2010.

Tačno u podne, osnovci iz 441 škole, iz 31 grada u Srbiji, dobili su 5500 odbojkaških lopti „Mikasa“. Na centralnoj svečanosti akcije „Odbojka sutra – Lopte za pobede“ u dvorani „Smederevo“ u Smederevu, u prisustvu 2000 osnovaca, odbojkaške lopte su dobile 24 škole iz Smedereva. Odbojkaške lopte su još dobile osnovne škole iz Batočine, Beograda, Lazarevca, Bujanovca, Bečeja, Vranja, Žablja, Ivanjice, Inđije, Knjaževca, Krupnja, Kule, Loznice, Lučana, Negotina, Požarevca, Prokuplja, Koceljeve, Soko Banje, Sopota, Novog Bečeja, Golupca, Žabara, Žagubice, Kostolca, Kučeva, Malog Crnića, Petrovca na Mlavi, Velike Plane i Smederevske Palanke, koje imaju ukupno 111 654 učenika.

U okviru akcije „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, u beogradskoj dvorani Sport Eko podeljene su lopte osnovcima iz 20 škola iz prestonice, iz opština Stari grad, Čukarica, Grocka, Palilula, Zvezdara, Vračar, Surčin i Novi Beograd. Lopte su učenicima, direktorima i nastavnicima fizičkog vaspitanja uručili Jelena Aleksić, supervizor direktne prodaje kompanije "Vip mobile", generalnog sponzora Odbojkaškog saveza Srbije, Dragoljub Milošević, predsednik Odbojkaškog saveza Beograda i Dragan Tadić, direktor takmičenja Odbojkaškog saveza Srbije.

Detaljnije >>

 

12. mart 2010.

U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu svečano je otvorena 27. Školska olimpijada u odbojci – Memorijal „Miloš Grbić“, u konkurenciji pionirki i pionira. Sve utakmice na šampionatu igrale su se sa loptama „Mikasa“, koje je darovao Odbojkaški savez Srbije, u okviru akcije „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, u saradnji sa kompanijom „Vip mobile“, generalnim sponzorom OSS i uz podršku i saglasnost Ministarstva prosvete Srbije i Ministarstva omladine i sporta Srbije. Predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije, Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS i Dušan Keser, komesar takmičenja UOKRL, predali su učesnicima 170 lopti. Svaki pionir i pionirka iz 17 ekipa dobili su po jednu loptu.

Detaljnije >>

 

14. maj 2008.

Prvi deo projekta Odbojkaškog saveza Srbije „Odbojka sutra“, pod nazivom „Lopte za pobede“, održan je istovremeno u 22 grada u Srbiji. Obezbeđeno je 4648 lopti za 177 škola u Srbiji, koje imaju ukupno 100 000 učenika, a svečanostima u 22 grada Srbije prisustvovalo je 20 000 osnovaca. Akcijom „Lopte za pobede“, tokom dva dana svečanosti (23. aprila i 14. maja 2008. godine), u prisustvu 40 000 učenika iz 430 osnovnih škola u Srbiji, koje imaju ukupno 270 000 učenika, podeljeno je 12 278 lopti.

Detaljnije >>

 

23. april 2008.

Prvi deo akcije "Odbojka sutra" pod nazivom „Lopte za pobede“, koji su podržali Ministarstvo prosvete, Ministarstvo Omladine i sporta, kao i kompanija „Vip Mobile“, generalni sponzor OSS, održan je istovremeno, u 12 gradova Srbije: Beogradu, Užicu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Novom Sadu, Subotici, Bavaništu, Ljigu, Sremskim Karlovcima, Leposaviću i Tutinu. Centralna svečanost održana je u dvorani SC Šumice, u Beogradu, gde je bilo prisutno preko 3000 đaka i nastavnika iz 73 osnovne škole. Ovom akcijom obezbeđeno je 7630 lopti za 253 škole u Srbiji, koje imaju ukupno 170 000 učenika, a svečanostima u 12 gradova Srbije prisustvovalo je 20 000 osnovaca.

Detaljnije >>

Pročitano 7972 puta
Više iz ove kategorije 85 godina odbojke u Srbiji »