>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

“ODBOJKA SPAJA” – odbojkašice Srbije, SAD i Alžira posetile Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju “Sremčica”

SENIORKE – XXI GRAND PRIX 2013.

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavljaju sa akcijom društveno odgovornog ponašanja. Jedinstveno i neponovljivo druženje ogranizovano je u Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju “Sremčica”, gde su odbojkašice Srbije, SAD i Alžira provele više od dva časa. Uz igru i muziku, igranje odbojke i razmenu poklona, štićenici Doma i odbojkašice sa tri kontinenta priredili su zajedno nezaboravan događaj za sve prisutne.

  

 

 

Pored odbojkašica Srbije, SAD i Alžira, druženju u Sremčici su prisustvovali Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Živko Žečev iz Bugarske, supervizor FIVB  predsednik Tehničke komisije FIVB, Frančesko D’Alo iz Italije, sudijski delegat i član Sudijske komisije FIVB, kao i međunarodne sudije Heung Fai Le iz Hong Konga, Janpen Jirakakul iz Tajlanda, Mustafa Jrad iz Libana, Abderrazek Hariz iz Tunisa i Boris Kolarević iz Srbije.

 

 

 

 

 

 

Pored štićenika Doma, goste je pozdravila Milka Milovanović Minić, direktor Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju “Sremčica”.

Kompletnu Galeriju fotografija iz Sremčice možete pogledati na linku: http://galerija.ossrb.org/thumbnails.php?album=272

 

 

IZJAVA MILKE MILOVANOVIĆ MINIĆ, DIREKTORA DOMA “SREMČICA”

 

IZJAVA ŽIVKA ŽEČEVA, SUPERVIZORA FIVB I PREDSEDNIKA TEHNIČKE KOMISIJE FIVB

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA, GENERALNOG SEKRETARA OSS