>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Najbolji odbojkaši Srbije večeras u 19,50 po našem vremenu iz Istanbula putuju za Teheran, gde će stići u 23,00 časa

XXVII SVETSKA LIGA 2016.

 

Muška seniorska reprezentacija Srbije otputovaće večeras (sreda, 29. jun) u 19,50 časova po našem vremenu (20,50 po lokalnom) iz Istanbula za Teheran. Posle leta koji će trajati 3,10 časova, seniori Srbije će sleteti u Teheran u 1,30 časova po lokalnom, odnosno večeras u 23,00 časa po našem vremenu.

 

 

 

 

Seniori Srbije, koji su u Istanbul sleteli sinoć (utorak, 28. jun) u 22,05 časova po našem vremenu, sat vremena posle terorističkog napada, iz aviona su izašli tek u u 1,25 časova posle ponoći po našem vremenu, a rano jutros po našem vremenu (4,15) stigli u hotel „Meriot“ u Istanbulu.

 

 

 

Veliku pomoć srpskoj odbojkaškoj ekspediciji pružio je Zoran Marković, Generalni konzul Srbije u Istanbulu.
Danas su seniori Srbije dobili informaciju o letu za Teheran, u koji će stići posle dva dana u odnosu na prvobitni raspored i plan leta.

IZJAVA LASLA LUKAČA

 

 

IZJAVA NIKOLE GRBIĆA

IZJAVA DRAGANA STANKOVIĆA

IZJAVA NIKOLE ROSIĆA

Seniori Srbije nisu, kako je planirano, u ponedeljak, 27. juna uveče otputovali za Teheran, jer je zbog nevremena u Beogradu bio otkazan let za Istanbul, pa su ka prestonici Irana krenuli sinoć (utorak, 28. jun). Srbija će u okviru III vikenda I divizije XXVII Svetske lige 2016. igrati u I (i) grupi u Teheranu, od 1. – 3. jula sa Iranom, Argentinom i Italijom.