>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Seniori Srbije u 4,15 časova po našem vremenu ušli u sobe u hotelu „Meriot“ u Istanbulu – nove informacije posle 12,00 časova

XXVII SVETSKA LIGA 2016.

 

Muška seniorska reprezentacija Srbije rano jutros po našem vremenu (4,15) konačno je ušla u sobe hotela „Meriot“ u Istanbulu. Srpski reprezentativci će odmarati do podneva, a očekuje se da će posle 12,00 časova po našem vremenu dobiti informacije o nastavku puta za Teheran. Veliku pomoć srpskoj odbojkaškoj ekspediciji pružio je Zoran Marković, Generalni konzul Srbije u Istanbulu.

 

 

Podsetimo, seniori Srbije su sinoć krenuli za Teheran, letom do Istanbula. Planirano je bilo da avion sa aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu krene u 20,20 časova, a poleteo je u 20,39 časova. U trenutku terorističkog napada u Istanbulu (oko 21,00 čas po našem vremenu), reprezentativci Srbije su bili u avionu na 10 000 metara visine negde iznad Bugarske. Avion iz Beograda je na aerodrom „Ataturk“ u Istanbul sleteo sinoć u 22,05 časova po našem vremenu, sat vremena posle terorističkog napada. Seniori Srbije su iz aviona ušli u aerodromsku zgradu u 1,25 časova posle ponoći po našem vremenu, a u 4,15 časova, po našem vremenu, su bili u sobama hotela „Meriot“ u Istanbulu.
Seniori Srbije nisu, kako je planirano, u ponedeljak, 28. juna otputovali za Teheran, jer je zbog nevremena u Beogradu bio otkazan let za Istanbul, pa su ka prestonici Irana krenuli sinoć (utorak, 28. jun). Srbija će u okviru III vikenda I divizije XXVII Svetske lige 2016. igrati u I (i) grupi u Teheranu, od 1. – 3. jula sa Iranom, Argentinom i Italijom.