>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Akcija “Odbojka spaja na trgovima” spojila Beograđane, kadetkinje i kadete iz 8 klubova i najbolje odbojkaše Srbije

XXV SVETSKA LIGA 2014.

 

U okviru akcije “Odbojka spaja na trgovima”, na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, večeras je odigrana završnica turnira, na kome su igrale kadetkinje i kadeti iz 8 klubova, a najbolji odbojkaši Srbije su najuspešnijima uručili dresove reprezentacije Srbije, lopte i poklone. Na turniru su učestvovali Obilić, 21.maj, SRK Pionir, Resnik, Crvena zvezda, Bavanište, Železničar i Srbijanka 014 iz Valjeva.

 

 

 

 

 

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, su nastavili sa akcijom društveno odgovornog ponašanja. Posle Novog Sada i druženja na Trgu Slobode, ovo je druga akcija u okviru projekta “Odbojka spaja na trgovima”.

 

 

 

 

 

 

Druženju na Trgu Nikole Pašića prisustvovali su Slobdan Milošević, generalni sekretar OSS, Jan Hronek iz Češke, potpredsednik CEV i supervizor FIVB, međunarodne sudije Ebrahim Ali Džafar iz Bahreina i Taufik Budaja iz Tunisa, i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.

 

IZJAVA ZORANA AVRAMOVIĆA

 

IZJAVA LASLA LUKAČA

 

IZJAVA DRAGANA STANKOVIĆA

 

Galeriju fotografija sa Trga Nikole Pašića možete pogledati na stranicama: http://www.ossrb.org/press/galerije-slika.html ili https://plus.google.com/photos/111324968420351480968/albums/6032643938268643281?partnerid=gplp0

Seniori Srbije, u okviru poslednjeg, VI vikenda B grupe I divizije XXV Svetske lige 2014. igraju protiv SAD.

Druga utakica će se odigrati u nedelju, 6. jula od 20,00 časova u dvorani “Pionir” u Beogradu, a najvatreniji navijači će biti upravo kadetkinje i kadeti koji su večeras igrali na Trgu Nikole Pašića.