>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Odbojkaši Srbije i SAD posetili Dom učenika ŠOSO “Milan Petrović u Novom Sadu – na druženju predstavnici 4 kontinenta

XXV SVETSKA LIGA 2014.

 

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavili su sa akcijom društveno odgovornog ponašanja. Muška seniorska reprezentacija Srbije i reprezentacija SAD, su u okviru projekta “Odbojka spaja” posetili Dom učenika Škole za osnovno i srednje obrazovanje (ŠOSO) “Milan Petrović” za decu sa posebnim potrebama u Novom Sadu. U delegaciji, koju je predvodio Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, bili su i Jan Hronek iz Češke, potpredsednik CEV i supervizor FIVB, i međunarodne sudije Taufik Budaja iz Tunisa i Ebrahim Ali Džafar iz Bahreina.

 

 

 

 

Uz pripremljen prigodan muzički program, gostima su se obratili Slavica Marković, direktor ŠOSO “Milan Petrović”, Aleksandar Petrović, šef kabineta gradonačelnika Novog Sada i Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS.

 

 

 

 

Najbolji odbojkaši Srbije i SAD su se družili sa štićenicima Doma, a zatim im predali prigodne poklone. Dragan Stanković, kapiten Srbije i Pol Lotman, reprezentativac SAD, oprobali su se u sviranju na “sound bim”, specijalnom uređaju za decu sa posebnim potrebama, i dobili zaslužene aplauze za umeće.

U sali Doma učenika odigrana je i revijalna utakmica, u kojoj su pored štićenika Doma učestvovali i reprezentativci Srbije i SAD.

 

 

 

IZJAVA SLAVICE MARKOVIĆ

 

IZJAVA JANA HRONEKA

 

IZJAVA DŽONA SPEROUA

 

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA

 

Kompletnu galeriju fotografija iz Novog Sada možete pogledati na stranicama:

http://www.ossrb.org/press/galerije-slika.html ili https://plus.google.com/photos/111324968420351480968/albums/6031836028159027809?partnerid=gplp0

 

 

 

Seniori Srbije će u okviru VI vikenda B grupe I divizije XXV Svetske lige 2014. igrati protiv SAD.

Prva utakmica će se odigrati u petak, 4. jula od 20,00 časova u dvorani SPC “Vojvodina” u Novom Sadu, a druga u nedelju, 6. jula od 20,00 časova u dvorani “Pionir” u Beogradu.