>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Odbojkaški spektakl na Trgu Slobode u Novom Sadu u akciji “Odbojka spaja na trgovima”

XXV SVETSKA LIGA 2014.

 

Na Trgu Slobode u Novom Sadu, večeras je odigrano finale turnira, koji su zajednički organizovali OK “Vojvodina NS Seme” i škole odbojke iz Novog Sada. Na turniru je učestvovalo osam ekipa finalista Prvenstva Novog Sada u konkurenciji pionirki i pionira. Posle revijalne utakmice, najbolji odbojkaši Srbije su mladim odbojkašicama i odbojkašima uručili dresove reprezentacije Srbije, zatim lopte, kape i poklone pripremljene u saradnji sa Kompanijom “Vip mobile”, generalnim sponzorom OSS.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavili su sa akcijom društveno odgovornog ponašanja, a projekat je nastavljen akcijom “Odbojka spaja na trgovima”.

 

 

 

 

U prisustvu nekoliko stotina Novosađana, najviše uzbuđenja i ovacija izazvao je dolazak kompletne muške seniorske reprezentacije Srbije na Trg Slobode.

Spektaklu na trgu Slobode prisustvovali su Predrag Svilar, gradski sekretar za sport i omladinu Novog Sada, Hauajda Mondi iz Egipta, supervizor FIVB, Simone Santi iz Italije i Frans Loderus iz Holandije, međunarodne sudije, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Nikola Salatić, direktor OK “Vojvodina NS Seme” i Nikola Marić, sportski direktor OK “Vojvodina NS Seme”.

 

IZJAVA PREDRAGA SVILARA

 

 

 

 

IZJAVA HAUAJDE MONDI

 

 

IZJAVA ZORANA AVRAMOVIĆA

 

 

IZJAVA NIKOLE SALATIĆA

 

 

Kompletnu galeriju fotografija sa Trga Slobode možete pogledati u Galeriji OSS (https://plus.google.com/photos/111324968420351480968/albums/6029363710001476161?partnerid=gplp0).

 

 

Seniori Srbije će u okviru V vikenda B grupe I divizije XXV Svetske lige 2014. igrati protiv Bugarske.

Prva utakmica će se odigrati u petak, 27. juna od 20,00 časova u dvorani SPC “Vojvodina” u Novom Sadu, a druga u nedelju, 29. juna od 20,00 časova u dvorani “Čair” u Nišu.