>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Ambasador Lazić posetio odbojkaše Srbije u Kuritibi

XXVIII SVETSKA LIGA 2017.

 

Muška seniorska reprezentacija Srbije zauzela je peto mesto u končanom plasmanu Finalnog turnira XXVIII Svetske lige 2017. Veljko Lazić, ambasador Srbije u Brazilu, posetio je juče najbolje odbojkaše Srbije u Hotelu „Burbon” u Kuritibi. Ambasador Lazić je preneo odbojkašima pozdrave svih članova ambasade Srbije u Braziliji i izrazio žaljenje što ih neće gledati u polufinalu, ali i ponos, što su i dalje u svetskom vrhu sa velesilama poput Rusije, Brazila, SAD, Francuske, Kanade...

 

 

 

U prijatnom razgovoru, kojem su prisustvovali Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, i svi igrači i članovi stručnog štaba naše reprezentacije, ambasador Lazić se podsetio prelepih dana iz Rija, 2015. godine, kada je prisustvovao finalnoj utakmici Svetske lige, između Srbije i Francuske. Naravno, na kraju je momcima poželeo puno dobrog zdravlja, sreće i uspeha u narednim akcijama.
Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, u znak zahvalnosti na pažnji i izdvojenom vremenu, poklonio je Veljku Laziću, ambasadoru Srbije u Brazilu, dres reprezentacije sa brojem 14.

 

IZJAVA MARKA PODRAŠČANINA

 

IZJAVA ALEKSANDRA ATANASIJEVIĆA

 

Seniori Srbije se, prema prvobitnom rasporedu, u Beograd vraćaju u utorak, 11. jula u 8.20 časova letovima iz Kuritibe preko Sao Paula i Istanbula.