>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Odbojkaši Srbije razmišljaju samo o meču protiv Argentine

XXVIII SVETSKA LIGA 2017.

 

Seniori Srbije fokusirani su isključivo na utakmice D grupe II vikenda I divizije XXVIII Svetske lige 2017, koje će se odigrati 9 – 11. juna u dvorani Azadi u Teheranu. Aktuelni pobednici Svetske lige znaju šta se danas po lokalnom vremenu dogodilo u glavnom gradu Irana, ali kako ističu, oni su u Teheranu zbog odbojke i duela protiv Argentine, Irana i Belgije.

 

 

 

 

Posle današnjeg susreta u hotelu, večeras su se u dvorani Azadi sreli ponovo stručni štabovi i igrači Srbije i Irana. Igor Kolaković, nekadašnji selector Srbije, sada je prvi trener Irana, Dragan Kobiljski, prošlogodišnji pomoćnik Nikole Grbića, sada je drugi trener Irana, a Danijel Mišić je kondicioni trener, a isti posao je obavljao u stručnom štabu Srbije, kada je Kolaković bio selektor.

 

IZJAVA NIKOLE GRBIĆA

 

IZJAVA MARKA PODRAŠČANINA

 

IZJAVA GORANA ŠKUNDRIĆA

 

Seniori Srbije su smešteni u hotelu u ovkiru Sportskog kompleksa “Azadi”, koji je udaljen 24 kilometra od zgrade iranskog Parlamenta, gde se danas oko podneva po iranskom vremenu dogodio teroristički napad.
Prema rasporedu, seniori Srbije će prvi meč u Teheranu odigrati u petak, 9. juna protiv Argentine od 15.30 časova po našem vremenu. U 2. kolu, u subotu, 10. juna, Srbija će igrati protiv Irana od 18.30 časova po našem vremenu, a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju, 11. juna, protiv Belgije od 15.30 časova po našem vremenu.
Sve utakmice iz Teherana direktno će prenositi RTS 2 i TV Arena Sport 1.