>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Želja novinara iz Poljske: F6 sledeće godine u Beogradu

XXVIII SVETSKA LIGA 2017.

 

Svima je odavno poznato koliko Poljaci vole odbojku, kakvi su organizatori najvećih svetskih takmičenja, kao i koliko pažnje mediji u Poljskoj poklanjaju odbojci. Međutim, kada se zna da novinarke, odnosno novinari iz Poljske već pet godina uzastopno (neko manje, neko više) prate utakmice muške seniorske reprezentacije Srbije u Svetskoj ligi na utakmicama ili turnirima u Srbiji, onda se to mora posebno istaći.

 

 

 

 

Ove godine utakmice B grupe I vikenda XXVIII Svetske lige 2017. u dvorani SPC “Vojvodina” u Novom Sadu, posmatraju Izabela Pjasecka i Olga Krol (Czas Siatkowki), Kinga Kembrovska i Ana Skovronska (Volleyworld), Karolina Korbecka (Dziennik Polski), Monika Pliš (m-volley), Ola Piskorska (Sportowe Fakty), Dorota Szturm de Hirszfeld (Odbojkaška federacija Poljske (PZPS)) i Rafal Mysliwiec (Super Nowosci).
Svi su obećali da će i naredne godine vrlo rado doći na utakmice Srbije u Svetskoj ligi, uz želju da se već ove godine u finalu u Kuritibi nađu Srbija i Poljska, ali i da sledeće godine Beograd, treći put u istoriji, bude domaćin Finalnog turnira Svetske lige.