>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Gradonačelnik Novog Sada priredio prijem za pobednike Svetske lige i osvajače zlata u Sidneju

XXVIII SVETSKA LIGA 2017.

 

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, priredio je danas, u svečanoj sali gradske kuće u Novom Sadu, prijem za mušku seniorsku reprezentaciju Srbije i osvajače zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju.

 

 

 

 

 

U delegaciji OSS, koju je predvodio Zoran Gajić, predsednik OSS, bili su Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, Đula Mešter, potpredsednik OSS, i Bogdan Mamuzić, predsednik UOKPL. Prijemu su prisustvovali i osvajači zlata u Sidneju Andrija Gerić, Vasa Mijić, Slobodan Boškan i Veljko Petković. Prijemu je prisustvovao Vladimir Batez, ministar za sport Vlade AP Vojvodine i Ognjen Cvjetićanin, član gradskog veća Novog Sada zadužen za sport.

 

IZJAVA MILOŠA VUČEVIĆA

 

IZJAVA ZORANA GAJIĆA

 

Zoran Gajić je Milošu Vučeviću predao uramljeni dres sa brojem 20, povodom 20 godina učešća Srbije u Svetskoj ligi i zastavicu OSS, dok su Nikola Grbić, prvi trener seniora Srbije i Nemanja Petrić, kapiten Srbije, Milošu Vučeviću predali loptu “Mikasa” sa potpisima svih igrača, odnosno dres reprezentacije Srbije.
Seniori Srbije će u okviru B grupe I vikenda XXVIII Svetske lige 2017. igrati protiv SAD, Belgije i Kanade, u dvorani SPC “Vojvodina” u Novom Sadu, 2 – 4. juna.