>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Igor Mirović priredio prijem za pobednike Svetske lige i osvajače zlata u Sidneju

XXVIII SVETSKA LIGA 2017.

 

Igor Mirović, predsednik Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine, priredio je danas prijem u sedištu Vlade AP Vojvodine, za mušku seniorsku reprezentaciju Srbije i osvajače zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju.

 

 

 

 

 

U delegaciji OSS, koju je predvodio Zoran Gajić, predsednik OSS, bili su Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, Đula Mešter, potpredsednik OSS, i Bogdan Mamuzić, predsednik UOKPL. Prijemu su prisustvovali i osvajači zlata u Sidneju Andrija Gerić, Vasa Mijić, Slobodan Boškan i Veljko Petković. Prijemu su prisustvovali Vladimir Batez, ministar za sport Vlade AP Vojvodine i Goran Ćato, direktor Uprave za zajedničke poslove Vlade AP Vojvodine.

 

IZJAVA IGORA MIROVIĆA

IZJAVA VLADIMIRA BATEZA

IZJAVA ZORANA GAJIĆA

 

Zoran Gajić je Igoru Miroviću predao uramljeni dres sa brojem 20, povodom 20 godina učešća Srbije u Svetskoj ligi, dok su Nikola Grbić, prvi trener seniora Srbije i Nemanja Petrić, kapiten Srbije, Igoru Miroviću predali loptu “Mikasa” sa potpisima svih igrača, odnosno dres reprezentacije Srbije.
Seniori Srbije će u okviru B grupe I vikenda XXVIII Svetske lige 2017. igrati protiv SAD, Belgije i Kanade 2 – 4. juna u dvorani SPC “Vojvodina” u Novom Sadu.