>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Poštarkice 2 i Lazarevac pobednici „Vip VOLI Kupa“ – „Vip mobile“ nagradio najbolje – Seniorke Srbije delile medalje

SENIORKE – XXVII EP 2011. – „ODBOJKA SPAJA“

 

Finalni turnir „Vip VOLI Kup“, takmičenja u „street volley“ za devojčice od 9 – 15 godina, koje se organizuje povodom XXVII EP 2011. – „Odbojka spaja“, koje će se odigrati od 23. septembra do 02. oktobra u Italiji i Srbiji, odigran je danas septembra na Trgu Republike u Beogradu u prisustvu kompletne ženske seniorske reprezentacije Srbije, zvaničnika CEV, kao i brojnih Beograđana, koji su posmatrali takmičenje. Katarina Rajković, Anja Ostojić, Mirjana Radosavljević i Teodora Jevremović iz ekipe Poštarkice 2, osvojile su prvo mesto u kategoriji devojčica od 9 – 12 godina. Anja Pavlović, Jelena Dobrijević, Bojana Sofrenić i Maja Ivković iz ekipe Lazarevac, osvojile su prvo mesto u kategoriji devojčica od 12 – 15 godina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kategoriji od 9 – 12 godina, drugo mesto su osvojile Isidora Antonić, Anastasija Milošević, Milana Zeljković i Milana Marić iz ekipe Sloga, dok su treće mesto osvojile Ivana Radovanović, Nina Burlić, Dejana Vujisić i Milica Jevđić iz ekipe Šampionke.

U kategoriji devojčica od 12 – 15 godina, drugo mesto su osvojile Ana Denić, Bojana Nedić, Tamara Zeković i Barbara Nikolić iz ekipe Roda 2. Treće mesto i bronzane medalje osvojile su Tamara Tašić, Gorana Bogdanović, Teodora Kerezović i Maja Petronijević iz ekipe Supernova i Jovana Sekulić, Bojana Bolozan, Katarina Nikolić i Maja Milekić iz ekipe Amaterke.

 

 

 

 

Jan Hronek iz Češke, potpredsednik CEV i predsednik žirija XXVII EP 2011. za seniorke, Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip VOLI Kupa“, Branka Letica, rukovodilac marketinških komunikacija Kompanije „Vip mobile“, Predrag Stankov, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, Aco Kovačević, sekretar za sport i omladinu Grada Beograda, i reprezentativke Srbije, podelili su medalje, pehare i nagrade Kompanije „Vip mobile“ najuspešnijim ekipama na turniru „Vip VOLI Kup“.

 

 

 

 

 

IZJAVA ZORANA TERZIĆA

 

IZJAVA MAJE OGNJENOVIĆ

 

IZJAVA JOVANE BRAKOČEVIĆ

 

IZJAVA SANJE MALAGURSKI

 

Sa prvog polufinalnog turnira „Vip VOLI Kup“, koji je odigran na Trgu ispred Gradske kuće u Zrenjaninu, plasman na Finalni turnir izborilo je 12 ekipa: šest ekipa devojčica uzrasta od 9 do 12 godina: Odbojka spaja, Klečanske nade, The best, Lazarevo 2001, Dream team i Dositej 5 i šest ekipa devojčica od 12 do 15 godina: Amaterke, Dositej 2, Dositej 1, Vip, Njegoš 5 i Mala sila.

Plasman na Finalni turnir, sa drugog polufinalnog turnira u Beogradu, izborilo je šest ekipa devojčica uzrasta od 9 do 12 godina: Beograd 2, Meteor, Sloga, Šampionke, AS MP 1 i Poštarkice, kao i šest ekipa devojčica od 12 do 15 godina: Vizura Supernova, Tempo 1, Prvi tempo, Roda 2, Sterija 9 i Lazarevac.

Na turnirima u okviru  „Vip VOLI Kupa“ takmičilo se 2.000 devojčica, a Kompanija “Vip mobile“, generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije nagradila je najuspešnije u obe konkurencije.