>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Odbojkaški praznik u Zrenjaninu na turniru „Vip VOLI Kup“

SENIORKE – XXVII EP 2011. – „ODBOJKA SPAJA“

 

U Zrenjaninu je danas održan prvi polufinalni turnir „Vip VOLI Kup“, takmičenja u „street volley“ za devojčice od 9 – 15 godina, koje se organizuje povodom XXVII EP 2011. – „Odbojka spaja“, koje će se odigrati od 23. septembra do 02. oktobra u Italiji i Srbiji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Trgu ispred Gradske kuće u Zrenjaninu, polufinalni turnir „Vip VOLI Kup“ okupio je više od 500 devojčica, odnosno 111 ekipa, a 105 utakmica odigrano je na tri terena. Ogroman je bio i odziv stanovnika Zrenjanina, koji su došli u velikom broju da prate mečeve turnira.

Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip VOLI Kupa“ i Mileta Mihajlov, gradonačelnik Zrenjanina, izveli su početne servise.

 

 

IZJAVA MILETE MIHAJLOVA

 

 

IZJAVA VLADIMIRA GRBIĆA

 

IZJAVA ZORANA AVRAMOVIĆA

 

 

 

 

Plasman na Finalni turnir „Vip VOLI Kup“, takmičenja u „street volley“, koji će se odigrati u Beogradu 22. septembra, iz Zrenjanina je obezbedilo dvanaest ekipa. Šest ekipa devojčica uzrasta od 9 do 12 godina: Odbojka spaja, Klečanske nade, The best, Lazarevo 2001, Dream team i Dositej 5.

Takođe, plasman na Finlani turnir izborilo je šest ekipa devojčica od 12 do 15 godina: Amaterke, Dositej 2, Dositej 1, Vip, Njegoš 5 i Mala sila.

Drugi polufinalni turnir „Vip VOLI Kupa“ odigraće se 17. septembra u Beogradu.

Na turnirima u okviru  „Vip VOLI Kupa“ takmičiće se 2.000 devojčica, a najbolje očekuju pehari i nagrade koje je pripremila kompanija “Vip mobile“, generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije.