>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Seniorke i seniori odigrali revijalnu utakmicu u okviru jedinstvene najave dva Prvenstva Evrope

SENIORKE – XXVII EP 2011. – „ODBOJKA SPAJA“

 

Na beogradskom Trgu Nikole Pašića danas su ženska i muška seniorska reprezentaacija Srbije odigrale revijalnu utakmicu u okviru jedinstvene najave dva Prvenstva Evrope, muškog, koje će se odigrati od 10. – 18. Septembra u Austriji i Češkoj, i ženskog, koje će se odigrati od 23. septembra do 02. oktobra u Italiji i Srbiji, kao i promocije „Vip VOLI Kup“, takmčenja u „street volley“ za devojčice od 9 – 15 godina, koje se organizuje povodom XXVII EP 2011. – „Odbojka spaja“. Utakmicu su sudili Zorica Bjelić i Dejan Jovanović, FIVB sudije iz Srbije, koji će suditi utakmice EP za seniore (Jovanović) i seniorke (Bjelić).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pored seniorki i seniora, promociji su prisustvovali i predstavnici ženske i muške kadetske i juniorske reprezentacije Srbije, Snežana Samardžić – Marković, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, Aco Kovačević, sekretar za sport i omladinu Beograda, Aleksandar Boričić, predsednik OSS, Slobodan Milošević, generalni sekretat OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, kao i mnogobrojni gosti, prijatelji i predstavnici medija.

 

 

 

Gorica Nešović i Dragan Ilić, voditelji emisije „Buđenje“, Prvog programa Radio Beograda, Dečiji hor „Pužići“ i Duvački orkestar Dejana Petrovića učinili su svojim nastupima promociju atraktivnom, na oduševljenje publike.

 

 

Prvi program Radio Beograda je direktno prenosio događanja sa Trga Nikole Pašića.

 

 

IZJAVA SNEŽANE SAMARDŽIĆ – MARKOVIĆ

 

 

IZJAVA TANASISA KACIRUMPASA

 

IZJAVA ZORANA AVRAMOVIĆA

 

 

 

 

 

Prijavljivanje za „Vip VOLI Kup“ je u toku na sajtu: www.osb.org.rs.

Prvi turnir „Vip VOLI Kupa“ odigraće se 10. septembra u Zrenjaninu, drugi je na programu 17. septembra u Beogradu, a finale 22. septembra, takođe u Beogradu.