>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

„Vip VOLI Kup“ startuje 10. septembra u Zrenjaninu

SENIORKE – XXVII EP 2011. – „ODBOJKA SPAJA“

 

Na beogradskom Trgu Nikole Pašića danas je promovisan „Vip VOLI Kup“, takimčenje u „street volley“ za devojčice od 9 – 15 godina, koje se organizuje povodom XXVII EP 2011. – „Odbojka spaja“, koje će se odigrati od 23. septembra do 02. oktobra u Italiji i Srbiji. U revijalnoj utakmici sastale su se ekipe gradova domaćina „Vip VOLI Kupa“, Zrenjanina i Beograda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Promociji su prisustvovali Snežana Samardžić – Marković, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Dragan Atanasov, pomoćnik ministra, Petra Štangl, izvršni direktor za marketing Kompanije „Vip mobile“, generlanog sponzora OSS, Predrag Stankov, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, Aco Kovačević, sekretar za sport i omladinu Beograda, Aleksandar Boričić, predsednik OSS, Slobodan Milošević, generalni sekretat OSS, Vladimiri Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip VOLI Kupa“ i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.

 

 

 

 

IZJAVA SNEŽANE SAMARDŽIĆ – MARKOVIĆ

 

 

IZJAVA PETRE ŠTANGL

 

 

IZJAVA PREDRAGA STANKOVA

 

 

IZJAVA ACE KOVAČEVIĆA

 

 

 

IZJAVA VLADIMIRA GRBIĆA

 

Prijavljivanje za „Vip VOLI Kup“ je u toku na sajtu: www.osb.org.rs.

Prvi turnir „Vip VOLI Kupa“ odigraće se 10. septembra u Zrenjaninu, drugi je na programu 17. septembra u Beogradu, a finale 22. septembra, takođe u Beogradu.