>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pripreme u završnoj fazi – održan sastanak u Luskemburgu

SENIORKE – XXVII EP 2011. – „ODBOJKA SPAJA“

 

U hotelu NH u Luksemburgu juče popodne je održan sastanak predstavnika Odbojkaškog saveza Srbije, Odbojkaške federacije Italije i Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) u vezi sa organizacijom XXVII EP 2011. u konkurenciji odbojkašica, koji će se odigrati od 23. septembra do 02. oktobra u Srbiji i Italiji, odnosno Beogradu, Zrenjaninu, Monci i Busto Arsiciju.U Nadzornom odboru CEV bili su Jan Hronek iz Češke, potpredsednik CEV i predsednik žirija XXVII EP 2011. i Pjer Mulhajms iz Luksemburga, predsednik Sportsko – organizacione komisije CEV.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksandar Boričić, predsednik OSS i potpredsednik CEV, predvodio je delegaciju OSS u kojoj su bili Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS i Snežana Mišić, administrativni direktor OSS.

Bruno Kataneo, član Izvršnog odbora Odbojkaške federacije Italije i predsednik Organizacionog odbora XXVII EP 2011. u Italiji, predvodio je delegaciju italijanskog saveza, u kojoj su bili Agostino Pantani, član Izvršnog odbora Odbojkaške federacije Italije, Renato Arena, potpredsednik CEV, Adrijano Pući Mosoti, izvršni direktor Organizacionog odbora XXVII EP 2011. u Italiji, Kjara di Matia i Stefanija Nava.

Na sastanku je razgovarano o tehničkim detaljima organizacije prvenstva Evrope, o zajedničkoj promociji logotipa i maskote šampionata, kao i o zajedničkim specifičnim marketinškim aktivnostima. Naglašeno je da će prodaja ulaznica za prvenstvo Evrope početi 22. maja, kao i da će svi zainteresovani ljubitelji odbojke informacije o XXVII EP 2011. u konkurenciji odbojkašica moći da pronađu na posebnoj stranici sajta OSS na engleskom jeziku (http://eng.ossrb.org/). Na istoj stranici biće postavljen i obrazac za akreditacije, o čemu će mediji biti blagovremeno obavešteni.