>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Počeo zajednički sastanak organizatora prvenstva Evrope

SENIORKE – XXVII EP 2011.

 

U beogradskom hotelu Kontinental danas je počeo sastanak predstavnika Odbojkaškog saveza Srbije, Odbojkaške federacije Italije i Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) u vezi sa organizacijom XXVII EP 2011. u konkurenciji odbojkašica, koji će se odigrati od 23. septembra do 02. oktobra u Srbiji i Italiji, odnosno Beogradu, Zrenjaninu, Monci i Busto Arsiciju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Hronek iz Češke, potpredsednik CEV i predsednik žirija XXVII EP 2011. predstavlja Evropsku odbojkašku konfederaciju na sastanku u Beogradu.

 

 

 

Aleksandar Boričić, predsednik OSS i potpredsednik CEV, predvodi delegaciju OSS u kojoj su Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Snežana Mišić, administrativni direktor OSS i Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS.

 

 

 

Karlo Magri, predsednik Odbojkaške federacije Itlaije, predvodi delegaciju italijanskog saveza, u kojoj su Bruno Kataneo, član Izvršnog odbora Odbojkaške federacije Italije i predsednik Organizacionog odbora XXVII EP 2011. u Italiji, Agostino Pantani, član Izvršnog odbora Odbojkaške federacije Italije, Renato Arena, potpredsednik CEV, Adrijano Pući Mosoti, izvršni direktor Organizacionog odbora XXVII EP 2011. u Italiji i Đovana Sasi, član Takmičarske komisije Odbojkaške federacije Italije.

Prvog dana rada, na sastanku je razgovarano o tehničkim detaljima organizacije prvenstva Evrope, o promociji logotipa i maskote šampionata, kao i o zajedničkim specifičnim marketinškim aktivnostima.

 

 

IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA

 

 

IZJAVA BRUNA KATANEA

 

 

IZJAVA JANA HRONEKA

 

Sastanak se nastavlja sutra.