>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Seniori Srbije protiv Italije u petak u Monci i u subotu u Modeni

SENIORI – XXX OLIMPIJSKE IGRE – LONDON 2012.

 

Muška seniorska reprezentacija Srbije sutra putuje u Italiju, gde će sa domaćinom odigrati dve prijateljske utakmice u okviru priprema za Olimpijske igre u Londonu. Srbija i Italija će prvu utakmicu odigrati sutra od 20,30 časova u dvorani Palaiper u Monci, a drugu u subotu, 21. jula od 18,00 časova u dvorani Palapanini u Modeni. Igor Kolaković, prvi trener seniora Srbije, saopštio je spisak od 14 igrača koji će igrati u Italiji.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na spisku su:

 

TEHNIČARI: VLADO PETKOVIĆ (SAN ĐUSTINO, ITALIJA) I MIHAJLO MITIĆ (CRVENA ZVEZDA).

 

KOREKTORI: SAŠA STAROVIĆ (LUBE MAĆERATA, ITALIJA) I ALEKSANDAR ATANASIJEVIĆ (SKRA BELHATOV, POLJSKA).

 

LIBERO: NIKOLA ROSIĆ (FRIDRIHSHAFEN, NEMAČKA).

 

BLOKERI: DRAGAN STANKOVIĆ (LUBE MAĆERATA, ITALIJA), MARKO PODRAŠČANIN (LUBE MAĆERATA, ITALIJA), MILAN RAŠIĆ (ACH VOLEJ LJUBLJANA, SLOVENIJA) I SREĆKO LISINAC (RIBNICA, KRALJEVO).

 

PRIMAČI: BOJAN JANIĆ (FAKEL NOVI URENGOJ, RUSIJA), NIKOLA KOVAČEVIĆ (GUBERNIJA NIŽNJI NOVGOROD, RUSIJA), MILOŠ NIKIĆ (MONCA, ITALIJA), UROŠ KOVAČEVIĆ (ACH VOLEJ LJUBLJANA, SLOVENIJA) I NEMANJA PETRIĆ (PERUĐA, ITALIJA).

 

Odbojkaška federacija Italije je najavila da će deo prihoda sa mečeva biti uplaćen Fondu “Đakomo Sintini”, za medicinska istraživanja u oblasti onkologije i hematologije. Cene ulaznica su 5 i 10 evra.