>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Aleksandar Vučić priredio prijem za odbojkaše Srbije, prvake Evrope 2019

SENIORI – XXXI EP 2019.

Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, priredio je danas prijem za mušku seniorsku reprezentaciju Srbije, koja je sinoć u Parizu postala prvak Evrope. Prijemu su prisustvovali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, mr Bojan Kekić, predsednik IO Banke Poštanska štedionica, generalnog sponzora OSS, Božidar Maljković, predsednik OKS, Predrag Peruničić, državni sekretar za sport, Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, i Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda.

 

 

 

 

 

 

 

Nemanja Petrić, kapiten seniora Srbije, predao je predsedniku Vučiću dres sa potpisima svih članova reprezentacije na EP u Parizu.

 

 

 

Slobodan Kovač, prvi trener seniora Srbije, predao je predsedniku Vučiću loptu sa potpisima svih igrača i članova stručnog štaba prvaka Evrope.

- Cela Evropa sada zna da smo odbojkaška sila broj jedan. Ono što država može da vam vrati jeste da sledeće godine krenemo u izgradnju kompleksa na Novom Beogradu. Ostala je samo još jedna sitnica koja se tiče restitucije, ostale dozvole su tu, i očekujemo da najkasnije u aprilu krenemo u izgradnju. – istakao je Vučić i dodao da će u naredna dva dana odbojkašima biti isplaćena jednokratna nagrada za zlato od po 20 000 evra, ali da mogu da računaju i na nacionalnu penziju kada napune 40 godina.