>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Četvrto okupljanje pionirki u nedelju u Novom Sadu

PIONIRKE – I EP 2017.

 

Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, zakazao je za nedelju, 26. mart četvrto okupljanje potencijalnih kandidata za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije. Trening će se održati 15.00 – 18.00 časova u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (sala DIF-a) u Novom Sadu, a vodiće ga Šćepanović i drugi treneri pionirki Dragana Sekulić – Janković i Nemanja Zekić.

 

 

 

Kandidate će poslati 12 klubova: Spartak iz Subotice, MD Zrenjanin, Klek Srbijašume, Iton Srem Tempo iz Sremske Mitrovice, Panonija iz Bačke Palanke, Jedinstvo iz Stare Pazove, Omladinac iz Novih Banovaca, Apatin, CVS iz Sombora, NS Volej Tim, SK Volej i Dunav Volej iz Novog Sada.
Na tri do sada održana treninga testirana je 81 pionirka iz 27 klubova iz Srbije.
Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2002. i mlađih, kao i određivanja šireg spiska igračica za turnir A grupe II runde kvalifikacija za premijerno EP 2017, koji će se odigrati 13 – 15. aprila u dvorani SC „Vizura„ u Zemunu. Rivali pionirkama Srbije biće Crna Gora, Mađarska i Belorusija.
Više informacija možete pročitati na: http://www.ossrb.org/pionirke/news/pionirke