>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

48 pionirki na treningu u Kragujevcu

PIONIRKE – I EP 2017.

 

U sali hotela Šumarice u Kragujevcu, na treningu potencijalnih kandidata za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije, koji su vodili Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije i Nemanja Zekić, drugi trener, prisustvovalo je čak 48 igračica rođenih 2002. i mlađih iz 14 klubova iz 3 reigona: MOS Kragujevac, MOOS Raško – Rasinskog okruga i OOS Zlatiborskog okruga.

 

 

 

 

Predstavnike na trećem treningu pionirki imali su: Ekonomac i Tehničar iz Kraljeva, Novi Pazar, Borac iz Čačka, Tara iz Bajine Bašte, Župa iz Aleksandrovca, Kruševac 037 i Knez Lazar iz Kruševca, Karađorđe iz Topole, Kraguj – Radnički, Smeč 5, Radnički 1977 i Red Foks iz Kragujevca, i Sloga 2016 iz Batočine.
Na tri do sada održana treninga testirana je 81 pionirka iz 27 klubova iz Srbije.
Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2002. i mlađih, kao i određivanja šireg spiska igračica za turnir A grupe II runde kvalifikacija za premijerno EP 2017, koji će se odigrati 13 – 15. aprila u dvorani SC „Vizura„ u Zemunu. Rivali pionirkama Srbije biće Crna Gora, Mađarska i Belorusija.
Više informacija možete pročitati na: http://www.ossrb.org/pionirke/news/pionirke