>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pionirke iz 13 klubova iz 3 regiona na treningu u Kragujevcu

PIONIRKE – I EP 2017.

 

Trening potencijalnih kandidata za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije održaće se u nedelju, 19. mart 10.00 – 13.00 časova u sali hotela Šumarice u Kragujevcu. Treningu će prisustvovati igračice rođene 2002. i mlađe iz 13 klubova iz 3 reigona: MOS Kragujevac, MOOS Raško – Rasinskog okruga i OOS Zlatiborskog okruga.

 

 

 

Na trećem okupljanju pionirki predstavnike će imati: Ekonomac i Tehničar iz Kraljeva, Novi Pazar, Borac iz Čačka, Tara iz Bajine Bašte, Župa iz Aleksandrovca, Kruševac 037 i Knez Lazar iz Kruševca, Karađorđe iz Topole, Kraguj – Radnički, Smeč 5, Radnički 1977 i Red Foks iz Kragujevca, a trening će voditi Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije i drugi treneri Dragana Sekulović Janković i Nemanja Zekić.
Na prva dva treninga testirane su 33 pionirke iz 13 klubova iz Beograda i okoline.
Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2002. i mlađih, kao i određivanja šireg spiska igračica za turnir A grupe II runde kvalifikacija za premijerno EP 2017, koji će se odigrati 13 – 15. aprila u dvorani SC „Vizura„ u Zemunu. Rivali pionirkama Srbije biće Crna Gora, Mađarska i Belorusija.

Više informacija možete pročitati na: http://www.ossrb.org/pionirke/news/pionirke