>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Treninzi za 33 pionirke u ponedeljak i utorak u Beogradu

PIONIRKE – I EP 2017.

 

Željko Šćepanović, prvi trener ženske pionirske reprezentacije Srbije, održaće u ponedeljak i utorak, 6. i 7. marta, treninge u dvorani „Sport Eko“ u Beogradu za 33 pionirke iz 13 klubova iz Beograda i okoline.

 

 

 

Poziv za trening su dobile: Teodora Isailović, Sanja Ivošević i Ivana Biberčić iz OK TENT iz Obrenovca, Ana Drobnjak, Tara Taubner i Milica Božić iz OK Partizan, Tanja Mojsoski iz OK AS iz Beograda, Anđelka Novosel, Mina Stojanović i Valerija Savićević iz OK Beograd, Sara Pustahija iz OK AS iz Batajnice, Sofija Urošević, Anđela Vlahović, Ema Uskoković i Bojana Bogdanović iz OK Blok Aut iz Beograda, Mina Golubović i Marija Vasilijev iz OK Roda iz Beograda, Tijana Cvetković iz OK Akademija Singidunum iz Beograda, Tijana Vrcelj i Natalija Šarenac iz OK Sterija iz Beograda, Ivana Nedeljković, Andrea Tišma i Stefana Pakić iz OK Crvena zvezda, Teodora Mićunović, Katarina Milojković i Lana Topolić iz OK Vizura, Aleksandra Đorđević, Nevena Sajić i Teodora Pavlović iz OK Lazarevac, i Bojana Josić, Jovana Lučić, Anđela Jovanović i Teodora Ponorac iz OK Imlek iz Beograda.
Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se prilikom ovog i narednih treninga, koji će biti organizovani u gradovima u Srbiji tokom marta, stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2002. i mlađih, kao i određivanja šireg spiska igračica za turnir A grupe II runde kvalifikacija za premijerno EP 2017, koji će se odigrati 13 – 15. aprila u dvorani SC „Vizura„ u Zemunu. Rivali pionirkama Srbije biće Crna Gora, Mađarska i Belorusija.