>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Sremskoj Kamenici testirane 42 pionirke iz 15 klubova – u nedelju trening u Požarevcu

PIONIRKE

 

U organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Vojvodine, u subotu je održan trening kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije u dvorani Edukons u Sremskoj Kamenici, u prisustvu 42 pionirke iz 15 klubova.

 

 

 

 

 

Trening i testiranja su obavili Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, Dragana Sekulović Janković i Nemanja Zekić, drugi treneri pionirki Srbije, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a učesnike su pozdravili Branko Majkić, direktor takmičenja OSV i Andrija Gerić, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i tim menadžer muške pionirske reprezenetacije Srbije.

 

 

 

Treningu su prisustvovale 42 odbojkašice iz 15 klubova: Panonija iz Bačke Palanke, Mladost, Respekt, Star, SK volej, Lavice 07, Smeč, Dunav volej, Fok i NS tim (svi iz Novog Sada), Sutjeska iz Bačkog Dobrog Polja, Hajduk iz Kule, Voriors iz Obrovca, Partizan iz Bača i Partizan iz Sremskih Karlovaca.
Na 11 do sada održanih treninga, u Čačku, Šapcu, Kragujevcu, Nišu, Prijepolju, Užicu, Valjevu, Kraljevu, Novom Pazaru, Leposaviću i Sremskoj Kamenici, testirano je ukupno 313 pionirki iz 83 kluba.

 

 

 

 

Odbojkaški savez Srbije tokom novembra, decembra i januara, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, organizuje treninge i testiranja odbojkašica rođenih 2004. i 2005. Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u narednoj godini.
Treninzi i testiranja će se, posle Čačka (24 pionirke iz 8 klubova), Šapca (20 pioniriki iz 6 klubova), Kragujevca (33 pionirke iz 8 klubova), Niša (30 pionirki iz 12 klubova), Prijepolja (24 pionirke iz 4 kluba), Užica (16 pionirki iz 4 kluba), Valjeva (30 pionirki iz 7 klubova), Kraljeva (21 pionirka iz 8 klubova), Novog Pazara (48 pionirki iz 6 klubova), Leposavića (25 pionirki iz 5 klubova) i Sremske Kamenice (42 pionirke iz 15 klubova), održati u Požarevcu (26. novembar), Zrenjaninu (2. decembar), Sremskoj Mitrovici (3. decembar) i Subotici (10. januar).
Trening i testiranje u Požarevcu održaće se danas (nedelja, 26. novembar) od 16.30 časova u sali Ekonomske škole.
Trening u Zrenjaninu, 13. po redu, održaće se u subotu, 2. decembra od 15.00 časova u dvorani Medison. U nedelju, 3. decembra, obaviće se testiranje u Sremskoj Mitrovici, u sali Gimnazije od 10.00 časova.
Prvi trening i testiranje u 2018, inače 15. po redu, održaće se u dvorani Dudova šuma u Subotici, u sredu, 10. januara od 11.00 časova.