>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Leposaviću treniralo 25 pionirki iz 5 klubova

PIONIRKE

 

U Hali sportova u Leposaviću juče (subota, 18. novembar) je održan deseti trening kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije, u organizaciji OSS i Odbojkaškog saveza Kosova i Metohije. Trening i testiranje obavili su Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a učesnike su pozdravili dr Jovan Mladenović, predsednik OSKIM, i Veljko Vučetić, generalni sekretar OSKIM.

 

 

 

 

Treningu je prisustvovalo 25 odbojkašica iz 5 klubova: Mokra Gora iz Zubinog Potoka, Leposavić, Vidovdan iz Gračanice, Kosovska Mitrovica i Sokolica iz Zvečana.
Na deset do sada održanih treninga, u Čačku, Šapcu, Kragujevcu, Nišu, Prijepolju, Užicu, Valjevu, Kraljevu, Novom Pazaru i Leposaviću, testirsana je ukupno 271 pionirka iz 68 klubova.

 

 

 

Odbojkaški savez Srbije tokom novembra, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, organizuje treninge i testiranja odbojkašica rođenih 2004. i 2005. Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u narednoj godini.
Treninzi i testiranja će se, posle Čačka (24 pionirke iz 8 klubova), Šapca (20 pioniriki iz 6 klubova), Kragujevca (33 pionirke iz 8 klubova), Niša (30 pionirki iz 12 klubova), Prijepolja (24 pionirke iz 4 kluba), Užica (16 pionirki iz 4 kluba), Valjeva (30 pionirki iz 7 klubova), Kraljeva (21 pionirka iz 8 klubova), Novog Pazara (48 pionirki iz 6 klubova) i Leposavića (25 pionirki iz 5 klubova), održati u Novom Sadu (25. novembar i 2. decembar) i Požarevcu (26. novembar).