>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Rekordnih 48 pionirki u Novom Pazaru – Leposavić domaćin desetog treninga

PIONIRKE

 

U Novom Pazaru, u sali Medicinske škole održan je deveti trening kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije, uz učešće rekordnih 48 pionirki iz 6 klubova. Trening i testiranje obavili su Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a učesnike je pozdravio Radoslav Milić, predsednik Skupštine OSS.

 

 

 

 

Treningu su prisustvovale odbojkašice iz 6 klubova: Tutin – Stil Jasen iz Tutina, Novi Pazar, Pazar Volej iz Novog Pazara, Volej Star Junior iz Novog Pazara, Tutin i Ušće.

 

 

 

Na devet do sada održanih treninga, u Čačku, Šapcu, Kragujevcu, Nišu, Prijepolju, Užicu, Valjevu, Kraljevu i Novom Pazaru, testirsano je ukupno 246 pionirki iz 63 kluba.
Odbojkaški savez Srbije tokom novembra, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, organizuje treninge i testiranja odbojkašica rođenih 2004. i 2005. Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u narednoj godini.
Treninzi i testiranja će se, posle Čačka (24 pionirke iz 8 klubova), Šapca (20 pioniriki iz 6 klubova), Kragujevca (33 pionirke iz 8 klubova), Niša (30 pionirki iz 12 klubova), Prijepolja (24 pionirke iz 4 kluba), Užica (16 pionirki iz 4 kluba), Valjeva (30 pionirki iz 7 klubova), Kraljeva (21 pionirka iz 8 klubova) i Novog Pazara (48 pionirki iz 6 klubova), održati u Leposaviću (18. novembar), Novom Sadu (25. novembar i 2. decembar) i Požarevcu (26. novembar).
U Hali sportova u Leposaviću u subotu, 18. novembra održaće se deseti trening pionirki.