>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Na 8 treninga testirano skoro 200 pionirki – održan trening u Kraljevu

PIONIRKE

 

U sali Elektro – saobraćajne škole „Nikola Tesla“ u Kraljevu, danas (petak, 17. novembar) je održan osmi trening kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije, uz učešće 21 odbojkašice iz 8 klubova. Trening i testiranje obavili su Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a učesnike su pozdravili Miroslav Vidić, predsednik OK Gimnazijalac iz Kraljeva, i Boško Mačužić, prvi trener muške kadetske reprezentacije Srbije i OK Ribnica iz Kraljeva.

 

 

 

 

Treningu su prisustvovale odbojkašice iz 8 klubova: Tehničar iz Kraljeva, Stopanja, Knez Lazar iz Kruševca, Đura Jakšić iz Konareva, Trstenik, Sportisimo iz Vrnjačke Banje, Kneginja Milica iz Trstenika i Gimnazijalac iz Kraljeva.

 

 

 

 

Na osam do sada održanih treninga, u Čačku, Šapcu, Kragujevcu, Nišu, Prijepolju, Užicu, Valjevu i Kraljevu, testirsano je ukupno 198 pionirki iz 57 klubova.
Odbojkaški savez Srbije tokom novembra, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, organizuje treninge i testiranja odbojkašica rođenih 2004. i 2005. Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u narednoj godini.
Treninzi i testiranja će se, posle Čačka (24 pionirke iz 8 klubova), Šapca (20 pioniriki iz 6 klubova), Kragujevca (33 pionirke iz 8 klubova), Niša (30 pionirki iz 12 klubova), Prijepolja (24 pionirke iz 4 kluba), Užica (16 pionirki iz 4 kluba), Valjeva (30 pionirki iz 7 klubova) i Kraljeva (21 pionirka iz 8 klubova), održati u Novom Pazaru (17. novembar), Leposaviću (18. novembar), Novom Sadu (25. novembar i 2. decembar) i Požarevcu (26. novembar).
Večeras (petak, 17. novembar) će se, od 18.00 časova, odražti trening i testiranje u sali Medicinske škole u Novom Pazaru, a sutra (subota, 18. novembar) od 11.00 časova u Hali sportova u Leposaviću.