>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Zoran Gajić i Ivan Knežević na treningu pionirki u Valjevu – u petak testiranja u Kraljevu i Novom Pazaru, u subotu u Leposaviću

PIONIRKE

 

Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, i Zoran Obrenović, predsednik Okružnog odbojkaškog saveza Valjeva, prisustvovali su sedmom treningu kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije, koji je u četvrtak održan u Hali sportova u Valjevu.

 

 

 

 

 

Trening i testiranje 30 odbojkašica obavili su Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju.
Treningu su prisustvovale odbojkašice iz 7 klubova: Stars tim iz Valjeva, Vladimirci, Spartak iz Ljiga, Osečina, Srbijanka 014 iz Valjeva, Ub i Valjevo.
Na sedam do sada održanih treninga, u Čačku, Šapcu, Kragujevcu, Nišu, Prijepolju i Užicu, testirsano je ukupno 177 pionirki iz 49 klubova.

 

 

 

Odbojkaški savez Srbije tokom novembra, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, organizuje treninge i testiranja odbojkašica rođenih 2004. i 2005. Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u narednoj godini.
Treninzi i testiranja će se, posle Čačka (24 pionirke iz 8 klubova), Šapca (20 pioniriki iz 6 klubova), Kragujevca (33 pionirke iz 8 klubova), Niša (30 pionirki iz 12 klubova), Prijepolja (24 pionirke iz 4 kluba), Užica (16 pionirki iz 4 kluba) i Valjeva (30 pionirki iz 7 klubova), održati u Kraljevu (17. novembar), Novom Pazaru (17. novembar), Leposaviću (18. novembar), Novom Sadu (25. novembar i 2. decembar) i Požarevcu (26. novembar).
Danas (petak, 17. novembar) su na programu treninzi, od 11.00 časova u sali Elektro – saobraćajne škole „Nikola Tesla“ u Kraljevu i od 18.00 časova u sali Medicinske škole u Novom Pazaru, a sutra (subota, 18. novembar) od 11.00 časova u Hali sportova u Leposaviću.