>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Održan trening u Nišu – peto okupljanje u petak u Prijepolju

PIONIRKE

 

Trening kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije, četvrti po redu, održan je danas u maloj Sali dvorane Čair u Nišu, uz učešće 30 odbojkašica iz 12 klubova iz Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga.

 

 

 

 

 

Trening i testiranja su obavili Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, Dragana Sekulović Janković i Nemanja Zekić, drugi treneri pionirki Srbije, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju, a učesnike je pozdravio Ljubodrag Brkić, predsednik Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga.

 

 

 

 

Treningu su prisustvovale odbojkašice iz 12 klubova: Desetka, Student, Milenijum i Stampedo (svi iz Niša), Topličanin i Topličanin 97 iz Prokuplja, Aleksinac, Panda iz Vranja, Bor, Ozren iz Sokobanje, Leskovac 98 i Kuršumlija.
Na četiri do sada održana treninga, u Čačku, Šapcu, Kragujevcu i Nišu, ukupno je testirano 107 pionirki iz 34 kluba.
Odbojkaški savez Srbije tokom novembra, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, organizuje treninge i testiranja odbojkašica rođenih 2004. i 2005. Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u narednoj godini.
Treninzi i testiranja će se, posle Čačka (24 pionirke iz 8 klubova) i Šapca (20 pioniriki iz 6 klubova), Kragujevca (33 pionirke iz 8 klubova) i Niša (30 pionirki iz 12 klubova), održati u Prijepolju (10. novembar), Užicu (11. novembar), Valjevu (16. novembar), Kraljevu (17. novembar), Novom Pazaru (17. novembar), Leposaviću (18. novembar), Novom Sadu (25. novembar i 2. decembar) i Požarevcu (26. novembar).
Trening i testiranje u Prijepolju, peti po redu, zakazan je za petak, 10. novembar od 18.00 časova u sali OŠ „Vladimir Perić Valter“, dok će se šesti trening održati u Užicu, u subotu, 11. novembra od 12.00 časova u sali Užičke gimnazije.