>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Šapcu testirano 20 pionirki iz 6 klubova – u nedelju trening u Kragujevcu

PIONIRKE

 

Na drugom treningu kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije, održanom danas u sali OŠ Laza K. Lazarević u Šapcu, testirano je 20 pionirki iz 6 klubova. Trening i testiranja su obavili Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju.

 

 

 

 

Treningu su prisustvovale odbojkašice iz 6 klubova: Zaslon iz Šapca, Park iz Šapca, Letnjikovac volej iz Letnjikovca, Tamnava iz Koceljeve, Krupanj i Proleter iz Loznice.
Odbojkaški savez Srbije će tokom novembra, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, organizovati treninge i testiranja odbojkašica rođenih 2004. i 2005. Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u narednoj godini.
Treninzi i testiranja će se, posle Čačka i Šapca, održati u Kragujevcu (5. novembar), Nišu (8. novembar), Prijepolju (10. novembar), Užicu (11. novembar), Valjevu (16. novembar), Kraljevu (17. novembar), Novom Pazaru (17. novembar), Leposaviću (18. novembar), Novom Sadu (25. novembar i 2. decembar) i Požarevcu (26. novembar).
Sutra (nedelja, 5. novembar) je na programu treći trening od 17.00 časova u sali OŠ Sveti Sava u Kragujevcu.
Trening i testiranje u Nišu, za klubove OS Nišavskog okruga, MOS Leskovac i MOS Zaječar, održaće se u sredu, 8. novembra od 11. časova u maloj sali dvorane Čair.