>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

24 pionirke iz 8 klubova Moravičkog okruga na treningu i testiranjima u Preljini

PIONIRKE

 

U sali OŠ Preljina u Preljini, u organizaciji Odbojkaškog saveza Zlatiborskog okruga i OK Čačak, održan je prvi trening kandidatkinja za žensku pionirsku rerprezentaciju Srbije. Trening i testiranja su obavili Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, Nemanja Zekić, drugi trener pionirki Srbije, i Biljana Mihajlović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju. Trening je zvanično otvorio Slobodan Jolović, načelnik Moravičkog upravnog okruga, dok je Vladan Milić, pomoćnik gradonačelnika Čačka za oblast društvenih delatnosti, bio zadužen za organizaciju ispred Grada Čačka.

 

 

 

 

Treningu su prisustvovale odbojkašice iz 8 odbojkaških klubova Moravičkog okruga: Borac iz Čačka, Lotus iz Čačka, Takovo Zvezda Helios iz Gornjeg Milanovca, Čačak, Sloboda S iz Čačka, Lučani, Ivanjica i Prilike.

 

 

 

Odbojkaški savez Srbije će tokom novembra, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, organizovati treninge i testiranja odbojkašica rođenih 2004. i 2005. Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u narednoj godini.
Treninzi i testiranja će se, posle Čačka, obaviti u Šapcu (4. novembar), Kragujevcu (5. novembar), Nišu (8. novembar), Užicu (11. novembar), Valjevu (16. novembar), Kraljevu (17. novembar), Novom Pazaru (17. novembar), Leposaviću (18. novembar), Novom Sadu (25. novembar i 2. decembar) i Požarevcu (26. novembar).
Drugo testiranje će se održati u subotu, 4. novembra u sali OŠ Laza K. Lazarević u Šapcu od 13.00 časova, a treće u nedelju, 5. novembra od 17.00 časova u sali OŠ Sveti Sava u Kragujevcu.
Trening i testiranje u Nišu, za klubove OS Nišavskog okruga, MOS Leskovac i MOS Zaječar, održaće se u sredu, 8. novembra od 11. časova u maloj sali dvorane Čair.