>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U novembru testiranje pionirki u 11 gradova

PIONIRKE

 

Odbojkaški savez Srbije će, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, organizovati treninge i testiranja odbojkašica rođenih 2004. i 2005. Željko Šćepanović, prvi trener ženske pionirske reprezentacije Srbije održaće treninge i obaviti testiranja zajedno sa svojim saradnicima. Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u narednoj godini.

 

 

Treninzi i testiranja će se obaviti u Čačku (1. novembar), Šapcu (4. novembar), Kragujevcu (5. novembar), Nišu (8. novembar), Užicu (11. novembar), Valjevu (16. novembar), Kraljevu (17. novembar), Novom Pazaru (17. novembar), Leposaviću (18. novembar), Novom Sadu (25. novembar i 2. decembar) i Požarevcu (26. novembar).
Prvi trening je na programu sutra (sreda, 1. novembar) u organizaciji Odbojkaškog saveza Zlatiborskog okura i OK Čačak. Trening će se održati u sali OŠ Preljina u Preljini od 11.00 časova, a pozvane su odbojkašice iz odbojkaških klubova iz Moravičkog okruga (Čačak, Gornji Milanovac, Lučani, Ivanjica, Arilje).
Drugo testiranje će se održati u subotu, 4. novembra u sali OŠ Laza K. Lazarević u Šapcu od 13.00 časova, a treće u nedelju, 5. novembra od 17.00 časova u sali OŠ Sveti Sava u Kragujevcu.
Trening i testiranje u Nišu, za klubove OS Nišavskog okruga, MOS Leskovac i MOS Zaječar, održaće se u sredu, 8. novembra od 11. časova u maloj sali dvorane Čair.