>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

39 pionira podeljenih u 4 ekipe odigralo 6 mečeva – obavljeno osmo testiranje

PIONIRI – I EP 2017.

 

U beogradskoj dvorani „Sport Eko“ obavljeno je testiranje 39 pionira, kandidata za pionirsku reprezentaciju Srbije, a zatim su četiri ekipe odigrale šest utakmica, koje su poslužile stručnom štabu muške pionirske reprezentacije Srbije za određivanje spiska od 22 igrača za kvalifikacije za I EP 2017.

 

 

 

U okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških trenera Srbije testirano je ukupno 213 odbojkaša rođenih 2001. i mlađih. Testiranja i treninzi pionira održani su u Novom Sadu, Kragujevcu, Požarevcu, Subotici, Nišu, Čačku i Beogradu.

 

 

 

Pionire je na okupljanju u dvorani Sport Eko pozdravio dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS zadužen za testiranje pionira i koordinator muških reprezentacija OSS. Testiranje su obavili Vladmir Banković i Jovan Petrović, kondicioni treneri ženske seniorske i muške juniorske reprezentacije Srbije.
Ognjen Bulić i Bojan Mihajlović, prvi i drugi trener muške pionirske reprezentacije Srbije, rukovodili su treningom, a pomagali su im Milan Ljubičić, Nebojša Ivković, Dragan Rakočević i Zoran Ateljević.

 

 

Utakmice u dvorani Sport Eko sudili su Dragana Plavšić, Jelena Stiković, Branko Davidović i Luka Todorović.