>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pioniri iz 11 klubova iz Beograda i okoline na testiranju u nedelju u dvorani “Sport Eko”

PIONIRI – KVALIFIKACIJE ZA I EP 2017.

 

U nedelju, 5. marta 20.00 – 22.00 časa u dvorani “Sport Eko” u Beogradu obaviće se sedmo testiranje odbojkaša rođenih 2001. i mlađih u okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških trenera Srbije.

 

 

 

11 klubova iz Beograda i okoline: Mladenovac, Obrenovac i beogradski klubovi: Blok Aut, As, Crvena Zvezda, Partizan, Laki Star, Crnjanski, Roda, Sterija i Železničar imaće predstavnike na testiranju koje će obaviti Ognjen Bulić i Bojan Mihajlović, prvi i drugi trener muške pionirske reprezentacije Srbije, dr Ljuban Martinović, lekar svih nacionalnih selekcija, i dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS zadužen za testiranje pionira i koordinator muških reprezentacija OSS.
Na šest akcija, održanih u Novom Sadu, Kragujevcu, Požarevcu, Subotici, Nišu i Čačku, testirano je 168 dečaka rođenih 2001. i mlađih.
Cilj akcije OSS i UOTS je formiranje šireg spiska pionira za turnir kvalifikacija za premijerno Evropsko prvenstvo 2017, koji će se odigrati 13 – 16. aprila. Pioniri Srbije će igrati u B grupi u Crnoj Gori sa domaćinom i Hrvatskom.
Informacije o muškoj pionirskoj reprezentaciji Srbije pogledajte na linku: http://www.ossrb.org/pioniri/news/pioniri