>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

10 klubova iz 4 Regiona poslalo 44 pionira na testiranje u Čačku – na šest okupljanja ukupno 168 kandidata

PIONIRI – KVALIFIKACIJE ZA I EP 2017.

 

U dvorani “Mladost” u Atenici, predgrađu Čačka, juče je održano šesto testiranje pionira u okviru akcije OSS i UOTS, koje je organizovao Okružni odbojkaški savez Zlatiborskog okruga, a tehnički organizator je bio OK “Sloboda S” iz Čačka. U testiranju su učestvovala 44 pionira iz 10 klubova iz OOS Zlatiborskog okruga (Sloboda S i Lotus iz Čačka, Lučani, Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca, Užice, FAP Livnica iz Prijepolja), OOS Valjeva (Spartak iz Ljiga, VA 014 iz Valjeva), MOS Raško – Rasinskog okruga (Novi Pazar) i MOS Zaječar (Timok iz Zaječara).

 

 

 

 

Testiranje su obavili Ognjen Bulić i Bojan Mihajlović, prvi i drugi trener muške pionirske reprezentacije Srbije, dr Ljuban Martinović, lekar svih nacionalnih selekcija, dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS zadužen za testiranje pionira i koordinator muških reprezentacija OSS, i Radovan Majstorović iz OK “Sloboda S” iz Čačka.
Na dosadašnijh šest akcija, u Novom Sadu, Kragujevcu, Požarevcu, Subotici, Nišu i Čačku, testirano je 168 dečaka rođenih 2001. i mlađih.
Cilj akcije OSS i UOTS je formiranje šireg spiska pionira za turnir kvalifikacija za premijerno Evropsko prvenstvo 2017, koji će se odigrati 13 – 16. aprila. Pioniri Srbije će igrati u B grupi u Crnoj Gori sa domaćinom i Hrvatskom.
Informacije o muškoj pionirskoj reprezentaciji Srbije pogledajte na linku: http://www.ossrb.org/pioniri/news/pioniri