>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

29 pionira u Požarevcu – još 3 testiranja u februaru

PIONIRI – KVALIFIKACIJE ZA I EP 2017.

 

U dvorani SC „Požarevac“ u Požarevcu je obavljeno treće testiranje odbojkaša rođenih 2001. i mlađih u okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških trenera Srbije, koje je danas organizovao Odbojkaški savez Braničeva. Testiranju je prisustvovalo 29 pionira iz klubova OS Braničeva: iz Velikog Gradišta, Smedereva i Požarevca, kao i pioniri iz OK „Fortuna plus“ i OK „Šumadija“ iz Aranđelovca.

 

 

 

 

Testiranje su obavili Ognjen Bulić i Bojan Mihajlović, prvi i drugi trener muške pionirske reprezentacije Srbije, dr Ljuban Martinović, lekar svih nacionalnih selekcija, dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, i Saša Joksimović, statističar muške seniorske reprezentacije Srbije.
Cilj akcije OSS i UOTS je formiranje šireg spiska pionira za turnir kvalifikacija za premijerno Evropsko prvenstvo 2017, koji će se odigrati 13 – 16. aprila. Pioniri Srbije će igrati u B grupi u Crnoj Gori sa domaćinom i Hrvatskom.
Za februar su planirana još 3 testiranja, kako bi se dobijeni rezultati iskoristili za što bolje sagledavanje potencijala odbojkaša rođenih 2001. i mlađih, koji će konkurisati za sastav muške pionirske reprezentacije Srbije.
Informacije o muškoj pionirskoj reprezentaciji Srbije pogledajte na linku: http://www.ossrb.org/pioniri/news/pioniri