>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U utorak testiranje pionira u Požarevcu

PIONIRI – KVALIFIKACIJE ZA I EP 2017.

 

Treće testiranje odbojkaša rođenih 2001. i mlađih u okviru akcije Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških trenera Srbije obaviće se u utorak, 31. januara 13,00 – 16,00 časova u dvorani SC „Požarevac“ u Požarevcu u organizaciji Odbojkaškog saveza Braničeva.

 

 

Testiranje će obaviti Ognjen Bulić i Bojan Mihajlović, prvi i drugi trener muške pionirske reprezentacije Srbije, dr Ljuban Martinović, lekar svih nacionalnih selekcija, i dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS.
Pored klubova OS Braničeva, na testiranje su pozvani i OK „Jagodina“ iz Jagodine, OK „Fortuna plus“ i OK „Šumadija“ iz Aranđelovca.
Cilj akcije OSS i UOTS je formiranje šireg spiska pionira za turnir kvalifikacija za premijerno Evropsko prvenstvo 2017, koji će se odigrati 13 – 16. aprila. Pioniri Srbije će igrati u B grupi u Crnoj Gori sa domaćinom i Hrvatskom.
Naredna testiranja predviđena su za februar, kako bi se dobijeni rezultati iskoristili za što bolje sagledavanje potencijala odbojkaša rođenih 2001. i mlađih, koji će konkurisati za sastav muške pionirske reprezentacije Srbije.
Informacije o muškoj pionirskoj reprezentaciji Srbije pogledajte na linku: http://www.ossrb.org/pioniri/news/pioniri