>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Ukupno testirano 156 pionira iz 43 kluba - u Beogradu na treningu 32 odbojkaša

PIONIRI

U organizaciji Odbojkaškog daveza Srbije u dvorani Impuls u Beogradu održan je trening i obavljeno testiranje kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije. Testirana su 32 igrača rođena 2005. godine i mlađi iz 8 klubova sa područja Beograda: Akademije Stars, Asa, Železničara, Laki Stara, Obrenovca, Rode, Spasa i Crnjanskog.

 

 

 

 

 

 

Testiranjem je rukovodio dr Bogdan Sretenović, sportski direktor OSS, a pomagali su mu Strahinja Kozić, prvi trener pionira Srbije, Bojan Mihajlović, drugi trener pionira Srbije i dr Ljuban Martinović, lekar nacionalnih selekcija OSS.

Dr Martinović je doneo zlatnu medalju koju je kao član stručnog štaba muške seniorske reprezentacije Srbije osvojio na EP u Parizu, a najmlađim odbojkašima ju je predstavio dr Bogdan Sretenović.

Na dosadašnjih 5 treninga, u Novom Sadu, Smederevu, Kraljevu, Nišu i Beogradu, testirano je ukupno 156 pionira iz 43 kluba.

Odbojkaški savez Srbije će, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, nastaviti sa treninzima i testiranjima kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije, sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti najmlađih odbojkaša, kao i planiranja akcija u ovoj i narednoj godini.