>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

32 pionira testirana u Nišu

PIONIRI

U organizaciji Odbojkaškog daveza Srbije i Odbojjkaškog saveza Nišavskog okruga, u maloj Sali SC Čair u Nišu održan je trening i obavljeno testiranje kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije. Testirana su 32 igrača rođena 2005. godine i mlađi iz Nišavskog, Jablaničkog i Zaječarskog okruga, odnosno iz Niša, Leskovca i Zaječara.

 

 

 

 

Testiranjem je rukovodio dr Bogdan Sretenović, sportski direktor OSS, a pomagali su mu Strahinja Kozić, prvi trener pionira Srbije, Bojan Mihajlović, drugi trener pionira Srbije i dr Ljuban Martinović, lekar nacionalnih selekcija OSS.

 

 

Dr Martinović je doneo zlatnu medalju koju je kao član stručnog štaba muške seniorske reprezentacije Srbije osvojio na EP u Parizu, a najmlađim odbojkašima ju je predstavio dr Bogdan Sretenović.

 

 

Pre početka treninga, pionire je pozdravio Ljubodrag Brkić, predsednik OSNO, a testiranju su prisustvovali Milovan Stojadinović, sekretar OSNO, i Zoran Nejković, član UO OSNO i predsednik OK Desetka iz Niša.

 

 

Odbojkaški savez Srbije će, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, nastaviti sa treninzima i testiranjima kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije, sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti najmlađih odbojkaša, kao i planiranja akcija u ovoj i narednoj godini.

Više informacija na: http://osno.org.rs/