>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Novom Sadu testirana 22 pionira

PIONIRI

U sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu održan je trening i obavljeno testiranje kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije. Testirano je 20 igrača rođenih 2005. godine i mlađih iz 11 klubova sa teritorije OSV: Vojvodine NS seme iz Novog Sada, Srem Itona iz Sremske Mitrovice, Kikinde, SK Voleja iz Novog Sada, Partizana iz Bača, Stražilova iz Novog Sada, Banata iz Vršca, Hajduka iz Kule, Sombora, Dunav Voleja iz Novog Sada i Bečeja.

 

 

 

 

 

 

Najmlađe odbojkaše su pozdravili Branko Majkić, generalni sekretar OSV i dr Nedžad Osmankač, predsednik Udruženja odbojkaških trenera Vojvodine.

Testiranjem je rukovodio dr Bogdan Sretenović, sportski direktor OSS, a pomagali su mu Strahinja Kozić, prvi trener pionira Srbije, Bojan Mihajlović, drugi trener pionira Srbije i dr Ljuban Martinović, lekar nacionalnih selekcija OSS.

Odbojkaški savez Srbije će, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, nastaviti sa treninzima i testiranjima kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije, sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti najmlađih odbojkaša, kao i planiranja akcija u ovoj i narednoj godini.