>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pionirski polufinalni “Turnir regiona” u subotu u Kleku

PIONIRI – “TURNIR REGIONA 2017.”

 

Odbojkaški savez Srbije, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama i udruženjima organizuje “Turnir regiona 2017.” u konkurenciji pionira. Odbojkaši rođeni 2001. i mlađi igraće na četiri polufinalna turnira. Prvi će se odigrati sutra (subota, 27. maj) u Kleku, u dvorani “Miloš Grbić”, gde će igrati tri reprezentacije Odbojkaškog saveza Vojvodine.

 

 

 

Drugi turnir, na kome će igrati reprezentacije Međuokružnog odbojkaškog saveza Raško – Rasinskog okruga, Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevca i Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga, odigraće se u četvrtak, 1. juna u dvorani SC “Okanik” u Mataruškoj Banji.
Veliko Gradište će u petak, 2. juna biti domaćin trećeg polufinalnog turnira, koji će se odigrati u Hali sportova, a nastupiće reprezentacija Odbojkaškog saveza Braničeva i dve reprezentacije Odbojkaškog saveza Beograda.
Na četvrtom polufinalnom turniru igraće reprezentacija Okružnog odbojkaškog Saveza Zlatiborskog okruga i dve reprezentacije Okružnog odbojkaškog Saveza Valjeva. Turnir će se odigrati u dvorani “Breza” u Gornjem Milanovcu, u sredu, 31. maja.
Finale “Turnira regiona 2017.”, na kome će igrati četiri pobednika polufinalnih turnira, odigraće se u nedelju, 4. juna, a mesto će naknadno biti određeno.