>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Održan sastanak predstavnika CEV, OSS i OSCG

KADETKINJE – X EP 2013.

 

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije, u Beogradu, danas je održan sastanak povodom jubilranog X EP 2013. u konkurenciji kadetkinja, koji će se odigrati od 29. marta do 07. aprila u Kladovu, u Srbiji i u Baru, u Crnoj Gori. Sastanku su prisustvovali predstavnici CEV: dr Jan Hronek iz Češke, potpredsednik CEV i predsednik žirija EP 2013. i Luis Fernando Mučaga Flores iz Španije, član Sportsko – organizacione komisije CEV, predstavnici Odbojkaškog saveza Crne Gore: Cvetko Pajković, predsednik OSCG, Igor Vušurović, izvršni direktor OSCG i Nenad Vujanović, predstavnik Bara, i delegacija OSS u kojoj su bili Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, Mileta Adžić, predstavnik Kladova, Snežana Mišić, administrativni direktor OSS i Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS. Aleksandar Boričić, predsednik OSS i prvi potpredsednik CEV, pozdravio je goste u ime Odbojkaškog saveza Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na sastanku je razgovarano o tehničkim detaljima organizacije X EP 2013. u konkurenciji kadetkinja, koje će se odigrati u dvorani Jezero (2000 mesta) u Kladovu i dvorani Topolica (4500 mesta) u Baru.

 

IZJAVA DR JANA HRONEKA

 

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA

 

 

IZJAVA CVETKA PAJKOVIĆA

 

 

IZJAVA IGORA VUŠUROVIĆA

 

 

 

Prvi takmičararski dan EP 2013. biće 29. mart, kada će se odigrati utakmice 1. kola u Kladovu, dok će se 1. kolo u Baru odigrati 30. marta.

Polufinalne utakmice, kao i utakmice razigravanja za plasman od 5. – 8. mesta odigraće se 06. aprila u Baru, a utakmice za plasman su na programu 07. aprila u dvorani Topolica.