>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kadetkinje Srbije u C grupi sa SAD, Kinom i Portorikom

KADETKINJE – XII SP 2011.

 

Ženska kadetska reprezentacija Srbije igraće u C grupi XII SP 2011. sa SAD, Kinom i Portorikom, odlučeno je danas žrebom u hotelu Volej u Ankari, saopštio je FIVB. XII SP 2011. u konkurenciji kadetkinja odigraće se od 12. – 21. avgusta u Ankari, u Turskoj. Utakmice će se igrati u Areni Ankara i dvorani Baškent u Ankari.

 

 

 

 

  

  

  

KADETKINJE – XII SP 2011. – ANKARA, TURSKA (12. – 21. AVGUST) – SASTAVI GRUPA:

C GRUPA:

SRBIJA, SAD, KINA, PORTORIKO.

 

A GRUPA:

TURSKA, EGIPAT, ALŽIR, POLJSKA.

 

B GRUPA:

BRAZIL, MEKSIKO, ARGENTINA, SLOVAČKA.

 

D GRUPA:

JAPAN, NEMAČKA, TAJLAND, ITALIJA.

 

Po završetku prve faze takmičenja, plasman u četvrtfinalne grupe izboriće po dve selekcije iz sve četiri grupe, dok će trećeplasirane i četvrtoplasirane selekcije formirati dve grupe, za plasman od 9. – 16. mesta.

 

ČETVRTFINALNE GRUPE:

E GRUPA: A 1, B 2, C 1, D 2

F GRUPA: B 1, A 2, D 1, C 2

 

Po dve prvoplasirane selekcije igraće u polufinalu, dok će treće i četvrte reprezentacije igrati u razigravanju za plasman od 5. – 8. mesta.

 

GRUPE ZA PLASMAN OD 9. – 16. MESTA:

G GRUPA: A 3, B 4, C 3, D 4

H GRUPA: B 3, A 4, D 3, C 4

 

Po dve prvoplasirane selekcije igraće u razigravanju za plasman od 9. – 12. mesta, dok će treće i četvrte reprezentacije igrati u razigravanju za plasman od 13. – 16. mesta.

 

Propozicijama FIVB, za pobede od 3:0 i 3:1 dobijaju se tri boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija dva, a poraženi jedan bod.

Propozicijama FIVB, plasman ekipa sa istim brojem bodova određuje se na prvo na osnovu broja pobeda. Ukoliko je broj pobeda identičan, plasman se određuje na osnovu set količnika. Ukoliko je set količnik identičan, plasman se određuje na osnovu poen količnika.