>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kadetkinje otputovale u Brzeće

 

KADETKINJE – XI SP 2009.


Ženska kadetska reprezentacija Srbije otputovala je jutros u Brzeće, gde će obaviti prvi deo priprema za XI SP 2009, koje će se odigrati u Nakonračasimi, u Tajlandu od 03. – 12. jula. Marijana Mirosavljević, prvi trener kadetkinja Srbije, na pripreme je pozvala 14 igračica.
Na spisku su:

TEHNIČARI: DANICA RADENKOVIĆ (TENT, OBRENOVAC) I JELENA MEDAREVIĆ (CRVENA ZVEZDA).

LIBERO: MARIJA MIHAJLOVIĆ (OBILIĆ, BEOGRAD).

KOREKTORI: IVANA LUKOVIĆ (VIZURA, BEOGRAD) I ALEKSANDRA JOCIĆ (RADNIČKI NIS PETROL, BEOGRAD).

BLOKERI: JADRANKA BUDROVIĆ (CRVENA ZVEZDA), JOVANA STEVANOVIĆ (CRVENA ZVEZDA), MAJA SAVIĆ (VIZURA, BEOGRAD) I IVANA MRDAK (POŠTAR 064).

PRIMAČI: ANA BJELICA (CRVENA ZVEZDA), SARA KLISURA (SPARTAK AZOTARA, SUBOTICA), ALEKSANDRA VUKOVIĆ (VARADIN, NOVI SAD), LJILJANA RANKOVIĆ (VIZURA, BEOGRAD) I ANTONINA PILIPOVIĆ (TENT, OBRENOVAC).

U Brzeće je danas iz Beograda otputovalo deset igračica. Marijana Mirosavljević, prvi trener, kao i igračice Ivana Mrdak i Antonina Pilipović će reprezentaciju dočekati u Brzeću. Ljiljana Ranković će se reprezentaciji priključiti sutra zbog obaveza u školi, a Sara Klisura u četvrtak, takođe zbog školskih obaveza.

IZJAVA MILANA GRŠIĆA

IZJAVA DANICE RADENKOVIĆ

IZJAVA ANE BJELICE

IZJAVA IVANE LUKOVIĆ

Kadetkinje Srbije će biti smeštene u hotelu Ozon, a na Kopaoniku će ostati do 07. juna, kada je predviđen odlazak u Bečej, gde će se obaviti drugi deo priprema.
Ženska kadetska reprezentacija Srbije igraće u A grupi na XI SP 2009. u Tajlandu sa Nemačkom, Tajlandom i Egiptom. Svetsko prvenstvo će se odigrati u Nakonračasimi, u Tajlandu, od 03. – 12. jula.